fender

Zover wij weten hebben we de grootste collectie Fenderonderdelen van de Benelux. Meer dan 200 Fender (bas)gitaar onderdelen kunt u bij ons online bestellen. Regelmatig komen er nieuwe parts bij. De meeste onderdelen zijn direct leverbaar of staan in bestelling. Fenderparts die niet op onze website staan vermeld kunnen wij helaas niet leveren.

!

Enorm veel Fender gitaaronderdelen op voorraad. O.a. knoppen, potmeters, fretten, slagplaten, brugkappen, schakelaars schroeven enz.

!
Fender Parts
099-2041-000

Fender 3-Standenschakelaar American Telecaster

Dit is de originele Fender 3-standenschakelaar die voor de meeste Amerikaanse Telecasters en sommige Stratocasters wordt gebruikt. Hij wordt geleverd met twee montage schroeven, witte Stratocaster schakelaarknop en zwarte hoed-vormige schakelaarknop.

Fender Parts
003-8993-049

Fender 3-Standenschakelaar Pure Vintage

Dit is een 3-standenschakelaar die gebruikt wordt op de American Vintage Telecaster gitaren. Het is een Pure Vintage part omdat het de beste vintage-replica onderdeel volgens de originele specificaties. Schakelaarknop en montageschroeven zijn niet inbegrepen.

Fender Parts
099-2250-000

Fender 4-Standenschakelaar Modified Telecaster

Dit is een Fender 4-standenschakelaar die voornamelijk wordt gebruikt bij Custom Shop Telecasters. De vierde stand schakeld de elementen parallel voor een hogere output en vettere toon. Hij wordt geleverd met twee montage schroeven en zwarte hoed-vormige schakelaarknop.

Fender Parts
099-1002-921

Fender 50s Stratocaster Soft V-Neck, 21 Vintage-Style Frets, Maple Fingerboard

Dit is een originele Fender 50s Stratocaster® Soft V-Neck met een 7.25-Inch radius maple fingerboard. Hij beschikt over 21 vintage style frets en een 3/16-Inch truss rod die verstelbaar is bij de kop. Voorzien van voor geinstalleerde synthetische 42mm topkam en voorzien van getinte hooglans urethane finish. Het is een vervangende hals voor een Fender of Squier® by Fender gitaar, Standaard gemonteerd bij een Classic 50s Strat uit Mexico. Andere kenmerken zijn: Zes voorgeboorde gaten voor de mechanieken met zeven schroefgatjes, Voorzien van serienummer en stempel voor kwaliteitscontrolle, Walnoten "skunk" stripe aan de achterkant van de hals, Fender® Logo Decal met "Original Contour Body".

Fender Parts
099-1202-921

Fender 50s Telecaster Neck, 21 Vintage-Style Frets, Maple Fingerboard

Dit is een originele Fender 50s Telecaster® Neck met een 7.25-Inch radius maple fingerboard. Hij beschikt over 21 vintage style frets en een truss rod die verstelbaar is bij de hak. Voorzien van voor geinstalleerde synthetische 42mm topkam en voorzien van getinte hooglans urethane finish. Het is een vervangende hals voor een Fender of Squier® by Fender gitaar, Standaard gemonteerd bij een Classic 50s Tele uit Mexico. Andere kenmerken zijn: Zes voorgeboorde gaten voor de mechanieken met zeven schroefgatjes, Voorzien van serienummer en stempel voor kwaliteitscontrolle, Walnoten "skunk" stripe aan de achterkant van de hals, Fender® Logo Decal met "Telecaster".

Fender Parts
099-2251-000

Fender 5-Standenschakelaar American Fat Strat-American Double Fat Strat

Dit is de originele Fender 5-standenschakelaar die speciaal ontwikkeld is voor de American Fat Strat, American Double Fat Strat en Nashville Telecasters. Te gebruiken met elementen die vier draden hebben. Hij wordt geleverd met twee montage schroeven, witte Stratocaster schakelaarknop en zwarte hoed-vormige schakelaarknop.

Fender Parts
099-1367-000

Fender 5-Standenschakelaar American Stratocaster

Dit is de originele Fender 5-standenschakelaar die voor de meeste Amerikaanse Stratocasters wordt gebruikt. Hij wordt geleverd met twee montage schroeven, witte Stratocaster schakelaarknop en zwarte Stratocaster schakelaarknop.

Fender Parts
003-8929-049

Fender 5-Standenschakelaar Pure Vintage

Dit is een 5-standenschakelaar die gebruikt wordt op de American Vintage Stratocaster gitaren. Het is een Pure Vintage part omdat het de beste vintage-replica onderdeel volgens de originele specificaties. Schakelaarknop en montageschroeven zijn niet inbegrepen.

Fender Parts
099-1000-921

Fender 60s Stratocaster Neck, 21 Vintage-Style Frets, Rosewood Fingerboard

Dit is een originele Fender 60s Stratocaster® Neck met een 7.25-Inch radius maple fingerboard. Hij beschikt over 21 vintage style frets en een truss rod die verstelbaar is bij de hak. Voorzien van voor geinstalleerde synthetische 42mm topkam en voorzien van getinte hooglans urethane finish. Het is een vervangende hals voor een Fender of Squier® by Fender gitaar, Standaard gemonteerd bij een Classic 60s Strat uit Mexico. Andere kenmerken zijn: Zes voorgeboorde gaten voor de mechanieken met zeven schroefgatjes, Voorzien van serienummer en stempel voor kwaliteitscontrolle, Fender® Logo Decal met "Original Contour Body".

Fender Parts
099-1600-921

Fender 60s Telecaster Neck, 21 Vintage-Style Frets, Rosewood Fingerboard

Dit is een originele Fender 60s Telecaster® Neck met een 7.25-Inch radius rosewood fingerboard. Hij beschikt over 21 vintage style frets en een truss rod die verstelbaar is bij de hak. Voorzien van voor geinstalleerde synthetische 42mm topkam en voorzien van getinte hooglans urethane finish. Het is een vervangende hals voor een Fender of Squier® by Fender gitaar, Standaard gemonteerd bij een Classic 60s Tele uit Mexico. Andere kenmerken zijn: Zes voorgeboorde gaten voor de mechanieken met zeven schroefgatjes, Voorzien van serienummer en stempel voor kwaliteitscontrolle, Fender® Logo Decal met "Telecaster".

Fender Parts
099-1368-000

Fender Accessoirekit Stratocaster Aged white

Deze Fender Accessoirekit in Aged white is bedoeld om een American Standard Stratocaster een andere look te geven, of de bestaande kunststof onderdelen eens te vernieuwen. Bestaande uit: 1-Laags achterplaat, schakelaarknop, tremolo-armknop, 3x potmeterknop en 3x elementkap.

Fender Parts
099-1363-000

Fender Accessoirekit Stratocaster Black

Deze Fender Accessoirekit in Black is bedoeld om een American Standard Stratocaster een andere look te geven, of de bestaande kunststof onderdelen eens te vernieuwen. Bestaande uit: 3-Laags achterplaat, schakelaarknop, tremolo-armknop, 3x potmeterknop en 3x elementkap.

Fender Parts
099-1395-000

Fender Accessoirekit Stratocaster Parchment

Deze Fender Accessoirekit in Parchment is bedoeld om een American Standard Stratocaster een andere look te geven, of de bestaande kunststof onderdelen eens te vernieuwen. Bestaande uit: 3-Laags achterplaat, schakelaarknop, tremolo-armknop, 3x potmeterknop en 3x elementkap.

Fender Parts
099-1362-000

Fender Accessoirekit Stratocaster White

Deze Fender Accessoirekit in White is bedoeld om een American Standard Stratocaster een andere look te geven, of de bestaande kunststof onderdelen eens te vernieuwen. Bestaande uit: 1-Laags achterplaat, schakelaarknop, tremolo-armknop, 3x potmeterknop en 3x elementkap.

Fender Parts
099-1322-000

Fender Achterplaat Stratocaster Black 3-Ply

Voor de American Standard of American Deluxe Stratocaster is dit de vervangende achterplaat in Black. Deze backplate is een 3-Ply, dus zwart-wit-zwart met uitsparing voor snaartoevoer en is voorzien van zes schroefgaten.