kop microfoonstandaards

Microfoon standaards zijn er in verschillende hoogtes en de hengel kan uit een stuk zijn of telescopisch. Ook zijn er modellen voor op tafel of voor in studio's. Voor intensief gebruik adviseren wij K&M, hiervan zijn ook losse onderdelen te koop. Voor minder frequent gebruik voldoen Boston en Samson uitstekend.

Microfoonstandaards: Boston MS1425-BK; K&M: 210/2, 210/9, 21421, 232, 23550, 25950 en 27105; Samson: MB1 en MD5.

!

Boston MS1425-BK Microfoonstandaard

De Bostom MS1425-BK is een betaalbare semi-professionele microfoonstandaard met Black finish. De MS1425 heeft een stevige metalen sokkel met uitklapbare poten met rubber doppen. De telescopische hengel is van metaal en volledig instelbaar ten opzichte van de staander. Hierdoor kan ongeacht van het gewicht en uitvoering van de geplaatste microfoon altijd een uiterst stabiele opstelling gerealiseerd worden. Hij is in hoogte te verstelllen tot maximaal 165cm. en heeft een goede grip-lock.

K&M 210/2 Microfoonstandaard

Microfoonstandaards van K&M behoren tot de meest gebruikte standaards in Europa, dit vanwege hun uitstekende kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid. Dit 210/2 model in Black is in hoogte te verstellen van 900-1605mm. De ronde metalen poten met rubberen doppen vallen in een metalen sokkel, dit maakt de standaard super stabiel en duurzaam. Op de standaard is een te verstellen hengel van 840mm. Hij is volledig in te klappen voor transport.

K&M 210/9 Microfoonstandaard

Microfoonstandaards van K&M behoren tot de meest gebruikte standaards in Europa, dit vanwege hun uitstekende kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid. Dit 210/9 model in Black is in hoogte te verstellen van 900-1605mm en heeft een telescopische hengel. De ronde metalen poten met rubberen doppen vallen in een metalen sokkel, dit maakt de standaard super stabiel en duurzaam. Op de standaard zit een te verstellen telescopische hengel van 460-770mm. Hij is volledig in te klappen voor transport.

K&M 21421 Microfoonstandaarddraagtas

De K&M 21421 is een Microfoonstanddaard draagtas voor twee microfoons. Hij is geschikt voor standaards tot 100cm en heeft een scheiding tussen te twee stands. Gemaakt van duurzaam nylon met lengte rits en draagband.

K&M 232 Microfoontafelstandaard

De K&M 232 is een microfoonstandaard voor op tafel of laag op de grond bij bijvoorbeeld theater toepassingen. Tijdens vergaderingen zijn dit soort standaards een uitkomst. Aan de onderzijde zit rubber om contactgeluid te elimineren. De verzwaarde ronde voet, met een diameter van 130mm, weegt 1000 gram en heeft eet totale hoogte van 175mm. De meeste microfoons blijven hierop wel staan. De schroefdraad voor de klem is 3/8-Inch draad.

K&M 23550 Microfoonrails

Soms kunnen twee dicht bij elkaar geplaatste microfoonstandaards niet de oplossing zijn, een micofoonrails wel. Nu kunnen er twee microfoons op één statief voor bijvoorbeeld een stereo opname. Door de twee gleuven zijn ze verstelbaar van 60mm tot 72mm, de totale lengte is 200mm. Het gebruikte schroefdraad is 3/8-Inch.

K&M 25950 Microfoonstandaard

Microfoonstandaards van K&M behoren tot de meest gebruikte standaards in Europa, dit vanwege hun uitstekende kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid. Dit 25950 model in Black is 380mm hoog en heeft een telescopische hengel. Door de geringe hoogte kan hij perfect fungeren bij drums en versterkers. De ronde metalen poten met rubberen doppen vallen in een metalen sokkel, dit maakt de standaard super stabiel en duurzaam. Op de standaard zit een te verstellen telescopische hengel van 425-725mm. Hij is volledig in te klappen voor transport.

K&M 27105 Microfoonstandaard

De 27105 in Black is een scherp geprijsde microfoonstandaard van K&M. Dit Duitse merk staat bol van kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid. Dit zien we terug bij de flexibele kunststof sokkel, het punt waar de poten samen komen met de staander. Als je op een poot staat veert hij iets door en zal niet snel breken. Hij is in hoogte te verstellen van 900-1600mm. De ronde poten zijn van metaal en zijn voorzien van rubberen doppen. Op de standaard is een te verstellen hengel van 810mm. Hij is volledig in te klappen voor transport.

Samson MB1 Microfoonstandaard Laag

De Samson MB1 is een professioneel mini microfoon statief speciaal ontworpen voor kickdrum microfoons en het miken van De Samson MB1 is een professioneel mini microfoonstandaard speciaal ontworpen voor kickdrum microfoons en het miken van (gitaar en basgitaar) luidspreker cabinets. De MB1 heeft een stevige zware metalen (stervormige) voet voor maximale stabiliteit. De hengel van de MB1 is afgewerkt met een fraaie stevige kunststof grip en is (zowel voor positie als hoek) volledig instelbaar ten opzichte van de staander. Tevens is de hengel uitschuifbaar. Hierdoor kan ongeacht van het gewicht en uitvoering van de geplaatste microfoon altijd een uiterst stabiele opstelling gerealiseerd worden. De MB1 wordt geleverd inclusief microfoonklem.

Samson MD5 Microfoontafelstandaard

De Samson MD5 is een microfoon tafelstandaard die met name geschikt is voor toepassingen waarbij microfoons op bureaus, tafels e.d. geplaatst moeten worden zoals bij conferenties, vergaderingen en radio- en Podcast opnamesessies. De Samson MD5 is geschikt voor alle gangbare type microfoons, is uitgerust met een verzwaarde metalen voet en is 12,5 cm hoog.

K&M 21140 Microfoonhengel Telescopisch Black

De K&M 21140 is een telescopische microfoonhengel in Black. Hij is geruisloos verstelbaar van 425 to 725 mm, weegt 600 gram en heeft 3/8-Inch draad voor een microfoonklem en montage op een statief.