!

Seagull Entourage Rustic Grand Gitaar Parlor

De Seagull Entourage Grand is de kleinste volwaardige akoestische gitaar uit de Entourage serie. Hij heeft een satijne lak met Rustic tint. Dit Parlor model is, zoals alle Seagulls, een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.

Seagull

Seagull Entourage Rustic Grand Q1 Gitaar Parlor

De Seagull Entourage Grand Q1 is de kleinste volwaardige akoestische gitaar uit de Entourage serie. Hij heeft een satijne lak met Rustic tint. Dit Parlor model is, zoals alle Seagulls, een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.Om de gitaar uit te versterken is er een Godin Quantum I systeem toegevoegd.

Seagull

Seagull Entourage Rustic Q1 Gitaar Dreadnought

Deze Seagull uit de Entourage serie heeft een satijne lak met Rustic tint. Dit dreadnought model is uitgevoerd met Q1 elektronica van Godin. Zoals alle Seagulls is het een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.

Seagull

Seagull Entourage Rustic Q1 Gitaar Mini-Jumbo

Deze Seagull uit de Entourage serie heeft een satijne lak met Rustic tint. Dit mini-jumbo model is uitgevoerd met Q1 elektronica van Godin. Zoals alle Seagulls is het een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.

Seagull

Seagull Excursion Natural Grand SG Gitaar

De Seagull Excursion Natural Grand SG heeft een Parlor vorm. Dit is de meest compacte body vorm en maakt hem geschikt als reisgitaar. De klank is meer geconcentreed op midden en hoge tonen dan op lage frequenties. Geen massieve houtdelen voor deze staalsnarige akoestische gitaar, maar de body is opgebouwd uit een 3-delige laminaat van Wild cherry hardhout. Dit is sterker als massiefhout en met de ervaring van het Seagull team klinkt deze gitaar misschien wel beter als gelijkwaardige gitaar met massief bovenblad. De Excursion kenmerkt zich door zijn eenvoud. Geen bodybindingen, geen slagplaat en een rosette die gebrandmerkt is. De Silver Leaf Maple hals heeft een palissander toets die 43.7mm breed is bij de topkam. De finish is een zo dun mogelijke satijne lak voor optimale resonantie.

Seagull

Seagull Maritime SWS Crème Brulée CW GT Q1 Gitaar Dreadnought Cutaway

De body van de Seagull Maritime SWS Crème Brulée CW GT Q1 is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit model heeft veel weg van de beroemde Dreadnought Cutaway gitaar en heeft daardoor een mooie diepetoon. De afwerking is hoogglans voor het bovenblad en de rest heeft een satijne afgewerking. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan eenlangere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Gloss Folk Gitaar Auditorium

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit Folk-Model heeft veel weg van een klassiek gitaar en biedt daardoor veel speelcomfort en een uitstekend in balans liggende toon. De afwerking is hoogglans afgewerkt. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull

Seagull Maritime SWS Gloss Folk Q1 Gitaar Auditorium

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit Folk-Model heeft veel weg van een klassiek gitaar en biedt daardoor veel speelcomfort en een uitstekend in balans liggende toon. De afwerking is hoogglans afgewerkt. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Gloss Gitaar Dreadnought

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit model heeft veel weg van de beroemde Dreadnought gitaar en heeft daardoor een mooie diepe toon. De afwerking is hoogglans afgewerkt. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull

Seagull Maritime SWS Gloss Q1 Gitaar Dreadnought

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit modelheeft veel weg van de beroemde Dreadnought gitaar en heeft daardoor een mooie diepetoon. De afwerking ishoogglans afgewerkt. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan eenlangere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Gloss Q1 Gitaar Mini-Jumbo

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. Deze Mini-Jumbobiedt een uitstekende en volledig bereik van toon, met inbegrip van een levendigmidden karakter. De afwerking ishoogglans afgewerkt. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan eenlangere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Satin Gitaar Dreadnought

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. Deze Dreadnought biedt een uitstekende en volledig bereik van toon, met inbegrip van een levendig midden karakter. De afwerking is gesatineerd. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull

Seagull Maritime SWS Satin Q1 Gitaar Dreadnought

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. Deze Dreadnought biedt een uitstekende en volledig bereik van toon, met inbegrip van een levendig midden karakter. De afwerking is gesatineerd. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Satin Q1 Rosewood Gitaar Dreadnought

De body van de Seagull Maritime SWS Rosewood Q1 is van massieve palissander houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. Deze Dreadnought biedt een uitstekende en volledig bereik van toon en veel dynamiek. De afwerking is gesatineerd. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Satin Rosewood Gitaar Dreadnought

De body van de Seagull Maritime SWS Rosewood is van massieve palissander houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. Deze Dreadnought biedt een uitstekende en volledig bereik van toon en veel dynamiek. De afwerking is gesatineerd. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull