!
!
Seagull

Seagull Entourage Rustic CW Quantum I Gitaar Semi-Gloss

De Seagull Entourage Rustic CW heeft Quantum I elektronica om hem voor opnamens of op podia te gebruiken. Kenmerkend voor deze Dreadnought cutaway model gitaar is zijn rustic kleur in Semi-Gloss finish. Zoals alle Seagulls is het een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.

Seagull

Seagull Entourage Rustic CW Quantum I Gitaar Gloss-Top

De Seagull Entourage Rustic CW heeft Quantum I elektronica om hem voor opnamens of op podia te gebruiken. Kenmerkend voor deze Dreadnought cutaway model gitaar is zijn rustic kleur met Gloss-Top finish. Zoals alle Seagulls is het een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.

Seagull

Seagull Entourage Rustic Quantum I Gitaar Semi-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

Deze Seagull uit de Entourage serie heeft een satijne lak met Rustic tint. Dit dreadnought model is uitgevoerd met Q1 elektronica van Godin. Zoals alle Seagulls is het een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.

Seagull

Seagull Entourage MJ Rustic Quantum I Gitaar Semi-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

Deze Seagull uit de Entourage serie heeft een satijne lak met Rustic tint. Dit mini-jumbo model is uitgevoerd met Q1 elektronica van Godin. Zoals alle Seagulls is het een comfortabel spelende gitaar. Het gebruikte hout voor het bovenblad is van massief ceder en de kast is van gelamineerd wild kersen hout.

Seagull

Seagull Excursion Natural Folk Gitaar Semi-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

De Seagull Excursion Natural Folk SG heeft een compactere body als bijvoorbeeld een Dreadnought. Hij klinkt mooi in balans. Geen massieve houtdelen voor deze staalsnarige akoestische gitaar, maar de body is opgebouwd uit een 3-delige laminaat van Wild cherry hardhout. Dit is sterker als massiefhout en met de ervaring van het Seagull team klinkt deze gitaar misschien wel beter als gelijkwaardige gitaar met massief bovenblad. De Excursion kenmerkt zich door zijn eenvoud. Geen bodybindingen, geen slagplaat en een rosette die gebrandmerkt is. De Silver Leaf Maple hals heeft een palissander toets die 43.7mm breed is bij de topkam. De finish is een zo dun mogelijke satijne lak voor optimale resonantie.

Seagull

Seagull Excursion Natural Grand SG Gitaar

UW VOORDEEL RUIM 17%

De Seagull Excursion Natural Grand SG heeft een Parlor vorm. Dit is de meest compacte body vorm en maakt hem geschikt als reisgitaar. De klank is meer geconcentreed op midden en hoge tonen dan op lage frequenties. Geen massieve houtdelen voor deze staalsnarige akoestische gitaar, maar de body is opgebouwd uit een 3-delige laminaat van Wild cherry hardhout. Dit is sterker als massiefhout en met de ervaring van het Seagull team klinkt deze gitaar misschien wel beter als gelijkwaardige gitaar met massief bovenblad. De Excursion kenmerkt zich door zijn eenvoud. Geen bodybindingen, geen slagplaat en een rosette die gebrandmerkt is. De Silver Leaf Maple hals heeft een palissander toets die 43.7mm breed is bij de topkam. De finish is een zo dun mogelijke satijne lak voor optimale resonantie.

Seagull

Seagull Maritime SWS Creme Brulee CW Quantum I Gitaar Gloss-Top

UW VOORDEEL RUIM 17%

De body van de Seagull Maritime SWS Crème Brulée CW GT Q1 is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit model heeft veel weg van de beroemde Dreadnought Cutaway gitaar en heeft daardoor een mooie diepetoon. De afwerking is hoogglans voor het bovenblad en de rest heeft een satijne afwerking. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan eenlangere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Folk Gitaar High-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit Folk-Model heeft veel weg van een klassiek gitaar en biedt daardoor veel speelcomfort en een uitstekend in balans liggende toon. De High-Gloss afwerking is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull

Seagull Maritime SWS Folk Quantum I Gitaar High-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit Folk-Model heeft veel weg van een klassiek gitaar en biedt daardoor veel speelcomfort en een uitstekend in balans liggende toon. De High-Gloss finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Gitaar High-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit model heeft veel weg van de beroemde Dreadnought gitaar en heeft daardoor een mooie diepe toon. De High-Gloss afwerking is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull

Seagull Maritime SWS Quantum I Gitaar High-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit modelheeft veel weg van de beroemde Dreadnought gitaar en heeft daardoor een mooie diepetoon. De High-Gloss afwerking is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan eenlangere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.

Seagull

Seagull Maritime SWS Mahogany Gitaar High-Gloss

De Seagull Martime SWS serie staat bekend door het gebruik van massieve houtdelen gemaakt. Bij deze Mahogany is dit allemaal van mahonie. Het bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit model heeft veel weg van de beroemde Dreadnought gitaar en heeft daardoor een mooie diepe toon. De custom High-Gloss finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull

Seagull Maritime SWS Mahogany Quantum I Gitaar High-Gloss

De Seagull Martime SWS serie staat bekend door het gebruik van massieve houtdelen gemaakt. Bij deze Mahogany Quantum I is dit allemaal van mahonie. Het bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. De kastvorm van dit model heeft veel weg van de beroemde Dreadnought gitaar en heeft daardoor een mooie diepe toon. De custom High-Gloss finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur. Met de Q1 electronica is hij geschikt om de gitaar uit te versterken of te gebruiken voor opnames.

Seagull

Seagull Maritime SWS MJ Gitaar High-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. Deze Mini-Jumbo biedt een uitstekende en volledig bereik van toon, met inbegrip van een levendig midden karakter. De afwerking is hoogglans afgewerkt. Deze finish is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan een langere levensduur.

Seagull

Seagull Maritime SWS MJ Quantum I Gitaar High-Gloss

UW VOORDEEL RUIM 17%

De body van de Seagull Maritime SWS is van massieve mahonie houtdelen gemaakt. Het massief fichte bovenblad heeft een speciale druk behandeling ondergaan voor een betere toon en levensduur. Deze Mini-Jumbobiedt een uitstekende en volledig bereik van toon, met inbegrip van een levendigmidden karakter. De High-Gloss afwerking is bijzonder lichte en elastisch. Dit zorgt voor een optimaal geluid en draagt bij aan eenlangere levensduur. De Q1 electronica maakt het mogelijk de gitaar uit te versterken.