Grand auditorium 0000-Style

Grand auditorium 0000-Style

De Grand Auditorium wordt ook 0000-Style gitaar genoemd en zit tussen de Auditorium en Dreadnought in. Een Grand Auditorium heeft een minder diepe kast als een D-model, maar is wel iets breder. Een belangrijke keuze om voor een 0000 te kiezen is de smallere taille. Het smallere deel bij de klankgat zorgt voor een prettigere zithouding. Ook wordt dit model gezien als de ideale gitaar voor fingerstyle spelers en flatpick gitaristen. Een mooie balans tussen de hoge tonen, midden frequenties en bassen. Hij kan voldoende volume produceren bij samenspel van verschillende akoestische instrumenten.

Cort GA-MY Bevel Akoestische gitaar Natural Satin
€ 599,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Cort GA-MY Bevel is een luxe Grand auditorium stijl akoestische gitaar met cutaway en L.R. Baggs elektronica. Een prachtig instrument waar ook aan comfort is gedacht, zo heeft hem voorzien van een Bevel Cut. Dit is een afronding van de body waar je met je rechterarm op rust. Het is te herkennen aan het donkere stukje hardhout. Voor het bovenblad het veel gebruikte massieve Sitka spuce dat de gitaar dynamiek geeft, maar voor de zij- en achterkant gelamineed Myrtle hout. Dit is geen gebruikelijk hout, maar goed te vergelijken met maple. Voor een optimale klank en bescherming past Cort een Sonically Enhanced UV Finish toe. Mooie details zijn de abalone inleg op de kop, bij de toets, langs de body en inleg bij de rosette.
Cort GA5F Akoestische gitaar Black Gloss
€ 459,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Cort GA5F is een Grand auditorium stijl akoestische gitaar met cutaway en Fishman elektronica. Hij heeft een Black gloss finish en daaronder zijn de klassieke houtsoorten gebruikt. Massief fichte voor het bovenblad en gelamineerde mahonie delen voor de rest van de kast. Mooie details zijn de abalone inleg op de kop en abalone inleg bij de rosette. Voor gitaristen die graag een iets bredere toets willen is deze gitaar een aanrader.
Cort GA5F-BW Akoestische gitaar Natural Satin
€ 439,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Cort GA5F-BW is een Auditorium stijl akoestische gitaar met cutaway en Fishman elektronica. Door zijn massief ceder bovenblad en gelamineerde zwart walnoten houtdelen voor de rest van de kast geven de gitaar een exotisch tintje. Voor een optimale resonantie heeft hij een gesatineerde natural finish. Deze lak is dunner en laat het hout beter resoneren, wel is het gevoeliger voor beschadigingen. Mooie details zijn de abalone inleg op de kop en abalone inleg bij de rosette. Voor gitaristen die graag een iets bredere toets willen is deze gitaar een aanrader.
Cort Gold-A6 Akoestische gitaar Natural
€ 799,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
Deze Cort Gold-A6 is een Grand Auditorium model gitaar met cutaway en Fishman electronica. Kenmerkend voor Cort’s Gold series is de Aged to Vintage (ATV) behandeling, een speciaal proces dat het hoogwaardige massief Sitka spruce bovenblad beter laat klinken. Het lijkt alsof het hout al is ingespeeld, het geeft de gitaar een open heldere toon met een natuurlijk sterk karakter. Samen met het warm klinkende massieve mahonie, dat gebruikt is voor de zij- en achterkant, is het een prachtig instrument.
Cort Gold-A8 Akoestische gitaar Light Burst
€ 999,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
Deze Cort Gold-A8 is een Grand Auditorium model gitaar met cutaway en Fishman electronica. Kenmerkend voor Cort’s Gold series is de Aged to Vintage (ATV) behandeling, een speciaal proces dat het hoogwaardige massief Sitka spruce bovenblad beter laat klinken. Het lijkt alsof het hout al is ingespeeld, het geeft de gitaar een open heldere toon met een natuurlijk sterk karakter. Samen met het dynamisch klinkende massieve pao ferro, dat gebruikt is voor de zij- en achterkant, is het een top instrument. Zijn finish is Light burst en komt met een originele luxe hoes.
Cort L100F Akoestische gitaar Natural Satin
€ 329,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Cort LUCE100F is een Grand auditorium stijl akoestische gitaar met cutaway en Fishman elektronica. Door zijn massief fichte bovenblad en gelamineede mahonie houtdelen voor de rest van de kast voldoet hij de traditionele kenmerken van een betaalbare western gitaar. Voor een optimale resonantie heeft hij een gesatineerde natural finish. Deze lak is dunner en laat het hout beter resoneren, wel is het gevoeliger voor beschadigingen. Mooie details zijn de abalone inleg op de kop.
Hagstrom Dalarna II Grand Auditorium Akoestische gitaar
€ 599,00
Inclusief belasting
Op voorraad
Deze Dalarna II van Hagstrom is een Grand Auditorium Cutaway staalsnarige gitaar met Fishman electronica om hem eventueel aan te kunnen sluiten op een versterker. De keuze van fichte voor het bovenblad en palissander voor de rest van de kast is van oudsher een veel gekozen combinatie. Een expressieve sound en een vol karakter. Deze houtsoorten in een GA bodyvorm zorgen voor veel speelcomfort en een gebalanceerd geluid.
Larrivee C-03R-TE Akoestische gitaar Tommy Emmanuel
€ 2.899,00
€ 2.999,00 -€ 100,00
Inclusief belasting
In bestelling (Verwacht Mei 2020)
Jean Larrivee en Tommy Emmanuel hebben na twintig jaar weer de samenwerking opgezocht, met als resultaat de C-03R-TE uit de Custom Series. Twintig jaar geleden maakte Jean een unieke C-10 12 met 12-fret body voor Tommy. Deze gitaar is jarenlang gebruikt in studio's en terug te luisteren op vele opnames van Tommy. Deze C-03R-TE heeft een Florentine cutaway, 12-fret body, Sitka Spruce bovenblad, East Indian Rosewood zij- en achterkant. Een met de hand gesigneerde label in de kast ontbreekt niet.
Martin GPC-X2E Macassar Akoestische gitaar
€ 885,00
€ 1.051,00 -€ 166,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 4-5 werkdagen
De Martin GPC-X2E Macassar is een akoestische gitaar met electronica in Grand Performance stijl. Hij komt uit de X-Series, het bovenblad is van sapele en kast van HPL. Looks en het gevoel van een echte Martin tegen een gunstige prijs. Inclusief originele Martin hoes.