Solid body 7-Snarig

Solid body 7-Snarig

7-Snarige gitaren zijn ouder dan dat de meeste mensen denken. In 1930 waren er jazzgitaristen die hiermee experimenteerde. Een Solid Body 7-String werd door het grote publiek ontdekt toen Steve Vai op zijn Universe gitaar ging spelen. De extra snaar is een lage B en de toepassing zie je bij heavy metal en andere alternatieve muziekgenres. Merken als ESP, Ibanez, Jackson, Music Man, Schecter en Sterling by Music Man hebben een breed aanbod aan 7-snarige gitaren.

Schecter Banshee Mach 7 Elektrische gitaar Ember Burst
€ 1.799,00
€ 1.999,00 -€ 200,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Schecter Banshee Mach 7 in Ember Burst komt uit Zuid Korea, een hoogwaardige fabriek met een enorme knowhow. Voor deze 7-snarige elektrische gitaar zijn alleen maar sublieme materialen gebruikt. Zoals swamp ash body met gevlamd esdoorn top, roasted maple hals met purpleheart en carbon versteviging, Lundgren elementen en Hipshot brug. De ultra dunne hals heeft een compound radius ebben toets met Romeinse cijfers als toetsinleg. Het is geen gitaar voor een standaard gitarist, de Lundgren pickups zijn bedoeld voor stevige muziekstijlen.
Schecter Banshee Mach 7 Elektrische gitaar Fallout Burst
€ 1.799,00
€ 1.999,00 -€ 200,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Schecter Banshee Mach 7 in Fallout Burst komt uit Zuid Korea, een hoogwaardige fabriek met een enorme knowhow. Voor deze 7-snarige elektrische gitaar zijn alleen maar sublieme materialen gebruikt. Zoals swamp ash body met gevlamd esdoorn top, roasted maple hals met purpleheart en carbon versteviging, Lundgren elementen en Hipshot brug. De ultra dunne hals heeft een compound radius ebben toets met Romeinse cijfers als toetsinleg. Het is geen gitaar voor een standaard gitarist, de Lundgren pickups zijn bedoeld voor stevige muziekstijlen.
Schecter Banshee Mach 7 FR S Elektrische gitaar Ember Burst
€ 1.799,00
€ 1.999,00 -€ 200,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Schecter Banshee Mach 7 FR S in Ember Burst komt uit Zuid Korea, een hoogwaardige fabriek met een enorme knowhow. Voor deze 7-snarige elektrische gitaar zijn alleen maar sublieme materialen gebruikt. Zoals swamp ash body met gevlamd esdoorn top, roasted maple hals met purpleheart en carbon versteviging, Lundgren brugelement, Sustainiac halselement en Floyd Rose tremolosysteem. De ultra dunne hals heeft een compound radius ebben toets met Romeinse cijfers als toetsinleg. Het is geen gitaar voor een standaard gitarist, de Lundgren pickups zijn bedoeld voor stevige muziekstijlen.
Schecter Banshee Mach 7 FR S Elektrische gitaar Fallout Burst
€ 1.799,00
€ 1.999,00 -€ 200,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Juni 2021
De Schecter Banshee Mach 7 FR S in Fallout Burst komt uit Zuid Korea, een hoogwaardige fabriek met een enorme knowhow. Voor deze 7-snarige elektrische gitaar zijn alleen maar sublieme materialen gebruikt. Zoals swamp ash body met gevlamd esdoorn top, roasted maple hals met purpleheart en carbon versteviging, Lundgren brugelement, Sustainiac halselement en Floyd Rose tremolosysteem. De ultra dunne hals heeft een compound radius ebben toets met Romeinse cijfers als toetsinleg. Het is geen gitaar voor een standaard gitarist, de Lundgren pickups zijn bedoeld voor stevige muziekstijlen.
Schecter C-7 Apocalypse Elektrische gitaar Red Reign
€ 1.439,00
€ 1.599,00 -€ 160,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 4-6 werkdagen
De Schecter C-7 Apocalypse is een 7-snarige elektrische gitaar die een set-neck heeft met ultra access. Dat wil zeggen dat hals verlijmd is met de body en zo is afgerond dat het lijkt of het een geheel is. Zo zijn de hogere posities op de hals zonder blokkade te behalen. De Swamp ash body heeft een gesatineerde transparante grijze afwerking zodat het lijkt alsof het hout op een natuurlijke manier is verkleurd. Voor de bovenkant een Red reign hoogglans finish. Twee door Schecter in Amerika gemaakte Apocalypse-VI humbuckers zorgen voor een agressieve rocksound. Een Hipshot hardtail en string-thue-body systeem zorgen voor voldoende sustain.
Schecter C-7 FR S Apocalypse Elektrische gitaar Red Reign
€ 1.529,00
€ 1.699,00 -€ 170,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Januari 2021
De Schecter C-7 FR S Apocalypse is een 7-snarige elektrische gitaar die een set-neck met een ultra access. Dat wil zeggen dat hals verlijmd is met de body en zo is afgerond dat het lijkt of het een geheel is. Zo zijn de hogere posities op de hals zonder blokkade te behalen. De FR staat voor een Floyd Rose Tremolo en de S staat voor een Sustainiac, dit is het halselement. Voor het brugelement is een door Schecter in Amerika gemaakte Apocalypse-VI humbucker gebruikt, dit geeft een agressieve rocksound. De Swamp ash body heeft een gesatineerde transparante grijze afwerking zodat het lijkt alsof het hout op een natuurlijke manier is verkleurd. Voor de bovenkant een Red reign hoogglans finish.
Schecter C-7 FR S Silver Mountain Elektrische gitaar
€ 1.495,00
€ 1.659,00 -€ 164,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Februari 2021
De 7-String Schecter C-7 FR S Silver Mountain ziet er prachtig uit, zwart met zilverkleurige accenten die over de hele body en hals zijn aangebracht. De mahonie body is voorzien van een 3-delig verlijmde mahonie hals die de bekende set-neck with ultra access heeft, dat wil zeggen dat hals verlijmd is met de body en zo is afgerond dat het lijkt of het een geheel is. Zo zijn de hogere posities op de hals zonder blokkade te behalen. Het brugelement is een door Schecter in Amerika gemaakte Sonic Seducer humbuckers, die zorgt voor een moderne open rocksound. Het halselement is een Sustainic voor een gecontroleerde feedback. Gebruik je regelmatig een tremolo, dan is het goed dagdeze Schecter uitgerust is met een Floyd Rose. Erg mooi zijn de carbon look afdekplaten! 
Schecter C-7 FR SLS Elite Elektrische gitaar Antique Fade Burst
€ 1.485,00
€ 1.649,00 -€ 164,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 4-6 werkdagen
De 7-String Schecter C-7 FR SLS Elite kenmerkt zich door de zogeheten wingbody. Dit is een doorlopende hals met twee body delen die daar aan gelijmd zijn en in dit geval een mooie bookmatched flame maple top aan de bovenkant. Nieuw is het gebruik van twee Fishman® Fluence Modern humbuckers. Deze pickups zijn vrij van hum en andere ongewenste bijgeluiden. Dit komt omdat ze zijn opgebouwd uit printplaat materiaal i.p.v. koperdraad. SLS Elite gitaren kenmerken zich door de Swamp ash body met flamed maple top, hals verbinding met ultra access zodat hoge posities eenvoudig te bereiken zijn. Dan iets wat niemand ontgaat is zijn prachtige Antique fade burst finish, van naturel overlopend naar kastanje bruin.
Schecter C-7 FR SLS Elite Elektrische gitaar Black Fade Burst
€ 1.485,00
€ 1.649,00 -€ 164,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Februari 2021
De 7-String Schecter C-7 FR SLS Elite kenmerkt zich door de zogeheten wingbody. Dit is een doorlopende hals met twee body delen die daar aan gelijmd zijn en in dit geval een mooie bookmatched flame maple top aan de bovenkant. Nieuw is het gebruik van twee Fishman® Fluence Modern humbuckers. Deze pickups zijn vrij van hum en andere ongewenste bijgeluiden. Dit komt omdat ze zijn opgebouwd uit printplaat materiaal i.p.v. koperdraad. SLS Elite gitaren kenmerken zich door de Swamp ash body met flamed maple top, hals verbinding met ultra access zodat hoge posities eenvoudig te bereiken zijn. Dan iets wat niemand ontgaat is zijn prachtige Black fade burst finish, van licht grijs overlopend naar transparant zwart.
Schecter C-7 SLS Elite Elektrische gitaar Antique Fade Burst
€ 1.439,00
€ 1.599,00 -€ 160,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Maart 2021
De 7-String Schecter C-7 SLS Elite kenmerkt zich door de zogeheten wingbody. Dit is een doorlopende hals met twee body delen die daar aan gelijmd zijn en in dit geval een mooie bookmatched flame maple top aan de bovenkant. Nieuw is het gebruik van twee Fishman® Fluence Modern humbuckers. Deze pickups zijn vrij van hum en andere ongewenste bijgeluiden. Dit komt omdat ze zijn opgebouwd uit printplaat materiaal i.p.v. koperdraad. SLS Elite gitaren kenmerken zich door de Swamp ash body met flamed maple top, hals verbinding met ultra access zodat hoge posities eenvoudig te bereiken zijn. Dan iets wat niemand ontgaat is zijn prachtige Antique fade burst finish, van naturel overlopend naar kastanje bruin.
Schecter C-7 SLS Elite Elektrische gitaar Black Fade Burst
€ 1.439,00
€ 1.599,00 -€ 160,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Februari 2021
De 7-String Schecter C-7 SLS Elite kenmerkt zich door de zogeheten wingbody. Dit is een doorlopende hals met twee body delen die daar aan gelijmd zijn en in dit geval een mooie bookmatched flame maple top aan de bovenkant. Nieuw is het gebruik van twee Fishman® Fluence Modern humbuckers. Deze pickups zijn vrij van hum en andere ongewenste bijgeluiden. Dit komt omdat ze zijn opgebouwd uit printplaat materiaal i.p.v. koperdraad. SLS Elite gitaren kenmerken zich door de Swamp ash body met flamed maple top, hals verbinding met ultra access zodat hoge posities eenvoudig te bereiken zijn. Dan iets wat niemand ontgaat is zijn prachtige Black fade burst finish, van licht grijs overlopend naar zwart.
Schecter C-7 SLS Evil Twin Elektrische gitaar Satin Black
€ 1.439,00
€ 1.599,00 -€ 160,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 4-6 werkdagen
De 7-String Schecter C-7 SLS Evil Twin kenmerkt zich door de zogeheten wingbody. Dit is een doorlopende hals met twee moeras essen houtdelen die daaraan zijn gelijmd. Twee Fishman® Fluence Modern humbuckers zijn vrij van hum en andere ongewenste bijgeluiden. Dit komt omdat ze zijn opgebouwd uit printplaat materiaal i.p.v. koperdraad. De bovenkant heeft een gesatineerde zwarte afwerking en de rest van de body heeft een transparant donkere finish. Andere kenmerken zijn de Hipshot Hardtail, kunststof bodybinding, stainless steel fretten, Ernie Ball Compensated topkam en ebben toets met romijnse cijfers als inleg.