Solid body Linkshandig

Solid body Linkshandig

Als linkshandige gitarist ben je beperkt in het aanbod gitaren. Van Schecter hebben we modellen in onze winkel op voorraad en een groot aantal uitvoeringen zijn op bestelling leverbaar. Merken zoals Fender, G&L en Vintage maken ook linkshandige gitaren, neem hiervoor contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.

ESP LTD EC-1000 Piezo Left Elektrische gitaar See Thru Black
€ 1.449,00
€ 1.753,29 -€ 304,29
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Mei 2021
Soms is het handig als je een elektrische gitaar ook als een akoestische gitaar kan laten klinken. De ESP LTD EC-1000 Piezo Left is er zo één en voor de linkshandige gitarist. Naast de twee magnetische elementen is er ook een onafhankelijk piëzo systeem aanwezig die het akoestische deel vertegenwoordigd. Ook is het mogelijk deze systemen te combineren. De allround Seymour Duncan ’59/JB combinatie met een Fishman Powerbridge maken het tot een van de meest veelzijdige gitaren op de markt. Het is zelfs mogelijk de twee systemen naar een aparte versterker te sturen. Door de See Thru Blue finish is de tekening van het quilted maple goed zichtbaar. Verder is de body van mahonie en de 3-delige mahonie hals is verlijmd met de body. 
ESP LTD EC-1000T Left Elektrische gitaar Honey Burst Satin
€ 1.329,00
€ 1.608,09 -€ 279,09
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
Deze ESP LTD EC-1000T Left komt uit de Deluxe Series en zijn ontworpen voor de professionele muzikanten. De "T" van de EC-1000T staat voor "Traditional", dit betekend dat de body een volledige dikte heeft en geen uitsparingen aan de achterzijde. Wel zijn er klankkamers aangebracht om zo gewicht te besparen. Deze linkshandige gitaar heeft een mahoniehouten body met een mooie gevlamde esdoorn top, verlijmde hals/body constructie, 3-delige mahonie hals en is geheel gesatineerd afgewerkt. Het geluid van de EC-1000T wordt aangedreven door een set Fishman Fluence Open Core Classic Humbucker pickups met push-pull controls om te kiezen tussen drie verschillende voicings, die de klank en respons leveren van zowel actieve als passieve pickup variaties.
ESP LTD EC-1001T CTM Left Elektrische gitaar Snow White
€ 1.399,00
€ 1.692,79 -€ 293,79
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Juni 2021
Deze ESP LTD EC-1001T CTM Left komt uit de Deluxe Series en zijn ontworpen voor de professionele muzikanten. De "T" van de EC-1000T staat voor "Traditional", dit betekend dat de body een volledige dikte heeft en geen uitsparingen aan de achterzijde. Wel zijn er klankkamers aangebracht om zo gewicht te besparen. Deze linkshandige gitaar heeft een mahoniehouten body, verlijmde hals/body constructie, 3-delige mahonie hals met Macassar ebben toets. Het geluid van de EC-1000T wordt aangedreven door een set EMG 57TW/66TW humbuckers die ook enkel spoels zijn te gebruiken door de push/pull functie van de volumeknoppen. Erg geschikt voor moderne en klassieke rock stijlen, maar ook Blues is geen probleem.
ESP LTD EC-256FM Left Elektrische gitaar Cobalt Blue
€ 499,00
€ 603,79 -€ 104,79
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Oktober 2021
Deze ESP LTD EC-256FM Left is een linkshandige elektrische gitaar uit de Eclipse Series in Cobalt blue met verchroomde hardware. Hij bezit veel coole aspecten van de high-end ESP EC modellen, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. De klassieke vormgeving is perfect voor alle soorten muziek en stijlen. Deze EC-256 ziet er prachtig uit en heeft een meervoudige binding langs de body lopen. De body is van mahonie met een gevlamd esdoorn top en de 3-delige mahonie hals is verlijmd met de body. Daarnaast is de comfortable dunne u-vormige hals voorzien van een roasted jatoba toets met vlaginleg. Ook met de elementen zit het wel goed. Twee veel geprezen ESP Designed LH-150 humbuckers en door middel van een split functie kunnen ze ook single coil geschakeld worden.
ESP LTD EC-256FM Left Elektrische gitaar Vintage Natural
€ 499,00
€ 603,79 -€ 104,79
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in September 2021
Deze ESP LTD EC-256FM Left is een linkshandige elektrische gitaar uit de Eclipse Series in Vintage natural met verchroomde hardware. Hij bezit veel coole aspecten van de high-end ESP EC modellen, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. De klassieke vormgeving is perfect voor alle soorten muziek en stijlen. Deze EC-256 ziet er prachtig uit en heeft een meervoudige binding langs de body lopen. De body is van mahonie met een gevlamd esdoorn top en de 3-delige mahonie hals is verlijmd met de body. Daarnaast is de comfortable dunne u-vormige hals voorzien van een roasted jatoba toets met vlaginleg. Ook met de elementen zit het wel goed. Twee veel geprezen ESP Designed LH-150 humbuckers en door middel van een split functie kunnen ze ook single coil geschakeld worden.
ESP LTD EC-401 Left Elektrische gitaar Olympic White
€ 949,00
€ 1.148,29 -€ 199,29
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
Deze ESP LTD Eclipse Left handed model komt uit de 400 Serie. Hij is gemaakt voor veel speelplezier, zowel thuis als op het podium. De EC-401 beschikt over EMG 81/60 actieve pickups en is klaar om elke vorm van muziek aan te kunnen waar gitaar naar de voorgrond wordt geduwd. Daarnaast heeft hij een set-neck ontwerp voor comfortabele, snelle toegang tot de hogere frets, en een mahoniehouten body, 3-delige mahonie hals en pau ferro toets. De mechanieken komen bij Grover vandaan.
ESP LTD H-200FM Left Elektrische gitaar See Thru Purple
€ 599,00
€ 724,79 -€ 125,79
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Augustus 2021
Deze ESP LTD H-200FM Left is een linkshandige elektrische gitaar in See thru purple met zwarte hardware. Hij bezit veel coole aspecten van de high-end ESP Horizon modellen, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. De klassieke vormgeving is perfect voor alle soorten muziek en stijlen. Deze H-200FM ziet er prachtig uit en heeft een body van mahonie met een gevlamd esdoorn top. De 3-delige esdoorn hals is verlijmd met de body. Daarnaast is de comfortable dunne u-vormige hals voorzien van een roasted jatoba toets met vlaginleg. Ook met de elementen zit het wel goed. Twee veel geprezen ESP Designed LH-150 humbuckers en door middel van een split functie kunnen ze ook single coil geschakeld worden.
ESP LTD Iron Cross Left Elektrische gitaar James Hetfield Snow White
€ 1.599,00
€ 1.934,79 -€ 335,79
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De ESP LTD Iron Cross Left is een Signature Series model van James Hetfield, de frontman van Metallica en een van 's werelds meest gerespecteerde rhtyhm gitaristen. Deze linkshandige Iron Cross is gebaseerd op James ESP's Custom gitaar en heeft een set-neck constructie, mahoniehouten body met esdoorn top, 3-delige mahonie hals, ebben toets met Iron Cross inleg bij de twaalfde fret en 22 extra jumbo fretten. De LTD Iron Cross is voorzien van James eigen EMG JH SET actieve pickups. Daarnaast nog een TonePros locking TOM brug en staartstuk. Uitgevoerd in Snow white met zwarte grafische streep en Iron cross. WOrdt geleverd met originele koffer.
ESP LTD KH-202 Left Elektrische gitaar Kirk Hammett Black
€ 679,00
€ 821,59 -€ 142,59
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Juni 2021
Ondanks dat dit de meest betaalbare Signature gitaar van Kirk Hammett is, is de KH-202 nog steeds klaar om te rocken. Voor iedere linkshandige gitarist die de invloedrijke leads en zware riffs van Metallica's leadgitarist waardeert, zal de KH-202 Left u niet teleur stellen. Hij heeft een bolt-on constructie, een basswood body, een extra dunne U-vormige esdoorn hals, geroosterde jatoba toets met 24 extra jumbo fretten en Kirk's Skull-and-Bones toetsinleg. Natuurlijk ontbreken de Floyd Rose Special tremolo en een set ESP Designed LH-301 elementen niet. Zijn finish is Black.
ESP LTD KH-602 Left Elektrische gitaar Kirk Hammett Black
€ 1.399,00
€ 1.692,79 -€ 293,79
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Juni 2021
De LTD KH-602 Left komt uit Kirk Hammett Signature Series, die zowat alles biedt als zijn duurdere neef. Niet iedereen kan zo'n ESP KH-2 veroorloven. Deze linkshandige KH-602 versie in Black is gebaseerd op Kirk's persoonlijke ESP Custom gitaar. Hij heeft een neck-thru-body constructie, met een comfortabele elzen body, een 3-delige extra dunne U-vormige esdoorn hals, pau ferro toets met 24 extra jumbo fretten en Kirk's Skull-and-bones toetsinleg. Natuurlijk ontbreekt een locking tremolo van Floyd Rose niet, net als de EMG Bonebreaker elementen. Het is een krachtige gitaar ontworpen voor professionele opname en live-uitvoering, perfect voor elke serieuze speler van stevige muziek. Wordt met originele koffer geleverd.
ESP LTD MH-1000NT Left Elektrische gitaar See Thru Purple
€ 1.099,00
€ 1.329,79 -€ 230,79
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Juni 2021
MH-1000 modellen van ESP LTD komen uit de Deluxe Series en zijn ontworpen voor toon, het gevoel, de looks en de uitstekende kwaliteit die de professionele muzikanten nodig heeft. Hij staat bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteit en hoogwaardige componenten die van de LTD Deluxe-serie worden verwacht. Met twee high-output Seymour Duncan Sentient (hals) en Pegasus (brug) passieve elementen ontstaan mind-blowing tones for metal, rock, fusion, progressive en andere genres. Deze MH-1000NT Left heeft een neck-thru-body constructie met mahoniehouten body, 3-delige esdoorn hals en ebben toets met abalone blokinleg. Daarnaast een TonePros TOM brug en de snaren lopen door de body voor meer sustain.