Linkshandige basgitaren

Linkshandige basgitaren

Als linkshandige bassist ben je beperkt in het aanbod bassen. Hieronder een aantal linkshandige basgitaren van bekende en ook minder bekende merken. Staat uw favoriete bas er niet tussen, dan kunt u altijd even contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.

Cort B4 Plus AS Left Basgitaar Open Pore Natural
Een van de meest verkochte Cort basgitaren is er nu ook voor de linkshandige bassist. De B4 Plus AS Left is modern uitziende basgitaar, maar deze linkshandige bas  heeft een open en warme sound waar iedere bassist mee uit de voeten kan. Twee Bartolini MK-1 elementen staan voor een krachtige toon en warm midden zonder dat het ten koste gaat van zijn transparantie. De actieve voorversterker komt van Markbass, die een natuurlijk karakter levert met een open boost die niet kleurt, zodat het originele geluid van het toonhout gehandhaaft blijft. Een 5-delige hals voor uiterste stabiliteit en een swamp ash body voor een gebalanceerde bass sound.
Sterling by Music Man RAY4LH Basgitaar Left Vintage Sunburst Satin
€ 431,00
€ 477,00 -€ 46,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in November 2021
De Sterling by Music Man Ray4LH komt uit de SUB Serie en is een uitstekende basgitaar voor de linkshandige bassist om mee te starten. De looks hebben veel overeenkomsten met de Stingray Bass van Music Man. Een populaire basgitaar bij veel studiomuzikanten, maar ook Flea van de RHCP is er dol op. Voor de body is Basswood gebruikt, redelijk licht van gewicht met een warm toonkarakter en voldoende sustain. De uitvoering is gesatineerd sunburst met esdoorn toets en zwarte slagplaat. Door het gebruik van actieve toonregeling is hij geschikt voor de meest uitlopende muziekstijlen.