Steel string small body

Steel string small body

Om rondzingen op het podium te voorkomen zijn gitaren met een smallere kast een uitkomst of ben je opzoek naar een staalsnarige akoestische gitaar voor alleen recording, dan zit je hier ook goed.

Godin A6 Ultra Gitaar Natural SG
€ 1.539,00
€ 1.639,00 -€ 100,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
Godin's blijft de A-Series doorontwikkelen, deze A6 Ultra combineert het plugged-in akoestische geluid met een magnetisch element van een elektrische gitaar. Het comfort van een elektrische gitaarhals op een body met klankkamers, dit elimineert rondzingen bij live en harde optredens. Een Godin humbucker in de hals positie en een piëzo element onder de brug, beide hebben hun eigen volumeregeling, toonregeling en uitgangen voor een skala aan mogelijkheden. Deze A6 Ultra heeft een gesatineerde natural finish. Een veelzijdige gitaar die gebruikt kan worden voor jazz tot rock, country en zelfs als slide gitaar voor blues.
Godin Multiac Steel Staalsnarige gitaar Natural HG
€ 2.449,00
€ 2.599,00 -€ 150,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De Godin Mutliac Steel is een akoestische gitaar met smalle body en is hierdoor uitermate geschikt voor live en recording toepassingen. De combinatie van een piëzo element in de brug, microfoon in de kast en een magnetisch element bij de hals maken hem tot een multifunctionele gitaar.