Akoestische basgitaren

Akoestische basgitaren

Lekker op de bank bassen, andere akoestische instrumenten begeleiden of juist unplugged op het podium. Dit werkt het beste met een akoestische basgitaar.  

Alvarez AB60CE Akoestische basgitaar
€ 579,00
€ 700,59 -€ 121,59
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
De Alvarez AB60CE is een akoestische basgitaar met cutaway en LR Baggs element. Hij komt uit de Artist Series en heeft veel luxe details. Instrumenten uit deze serie kenmerken zich door ondermeer de abalone inleg bij de rosette en parelmoer bij de twaalfde fret. Het bovenblad is van massief A+ sitka fichte gecombineerd met gelamineerd mahonie zij- en achterkant. De afwerking voor het bovenblad is hoogglans, voor een optimale bescherming en de rest van de kast is gesatineerd. Langs de body zijn ivoorkleurige kunststof bindingen gebruikt met een zwart lijntje. Andere kenmerken zijn: Mahonie hals, Indiaans laurier toets, Indiaans laurier brug, die-cast verchroomde mechanieken, twee knoppen voor een gitaarband, benen topkam en benen zadel.
Cort SJB5F Akoestische basgitaar Black
€ 439,00
€ 499,00 -€ 60,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Cort SJB5F is een 4-snarige akoestische basgitaar met Fishman element. Deze uitvoering Black heeft een massief fichte bovenblad en gelamineerde mahonie houtdelen voor de rest van de body. Voor een goede akoestische sound is een Jumbo formaat body nodig, en in dit geval een behoorlijk diepe, namelijk 110-135mm dik. Door de toevoeging van een cutaway zijn ook de hoger posities beter te bereiken. Voor transport levert Cort er een solide hoes bij.
Cort SJB5F Akoestische basgitaar Natural Satin
€ 395,00
€ 449,00 -€ 54,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Cort SJB5F is een 4-snarige akoestische basgitaar met Fishman element. Deze uitvoering heeft een massief fichte bovenblad en gelamineerde mahonie houtdelen voor de rest van de body. Voor een goede akoestische sound is een Jumbo formaat body nodig, en in dit geval een behoorlijk diepe, namelijk 110-135mm dik. Door de toevoeging van een cutaway zijn ook de hoger posities beter te bereiken. Uitgevoerd in Natural satin voor een optimale resonantie van het hout. Voor transport levert Cort er een solide hoes bij.