Akoestische basgitaren

Akoestische basgitaren

Lekker op de bank bassen, andere akoestische instrumenten begeleiden of juist unplugged op het podium. Dit werkt het beste met een akoestische basgitaar.  

Cort SJB5F Akoestische basgitaar Black
€ 499,00
Inclusief belasting
In bestelling (Verwacht Juli 2020)
De Cort SJB5F is een 4-snarige akoestische basgitaar met Fishman element. Deze uitvoering Black heeft een massief fichte bovenblad en gelamineerde mahonie houtdelen voor de rest van de body. Voor een goede akoestische sound is een Jumbo formaat body nodig, en in dit geval een behoorlijk diepe, namelijk 110-135mm dik. Door de toevoeging van een cutaway zijn ook de hoger posities beter te bereiken. Voor transport levert Cort er een solide hoes bij.
Cort SJB5F Akoestische basgitaar Natural Satin
€ 449,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Cort SJB5F is een 4-snarige akoestische basgitaar met Fishman element. Deze uitvoering heeft een massief fichte bovenblad en gelamineerde mahonie houtdelen voor de rest van de body. Voor een goede akoestische sound is een Jumbo formaat body nodig, en in dit geval een behoorlijk diepe, namelijk 110-135mm dik. Door de toevoeging van een cutaway zijn ook de hoger posities beter te bereiken. Uitgevoerd in Natural satin voor een optimale resonantie van het hout. Voor transport levert Cort er een solide hoes bij.