Draadloze microfoons

Draadloze microfoons

Sennheiser EW IEM G4 Draadloze Monitorset
€ 999,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Sennheiser EW IEM G4 is een draadloos monitor systeem. Hij is ontworpen voor de professionals en een ware aanwinst in elk live optreden. Het is een complete in-ear set: ontvanger, zender en oordopjes. Je hebt nu zelf controle over de sound op je oren. Dit systeem is inmiddels al de vierde generatie. Deze Set zit in de B-Band en is goedgekeurd voor Nederland.
Sennheiser EW100G4-835S Draadloze Microfoon
€ 599,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Sennheiser EW100G4-835S is een robuust, draadloos alles-in-éénsysteem voor zangers en presentatoren. De set bestaat uit een SKM 100 G4 handmicrofoon met dempschakelaar die voorzien is van een MMD 835-1-capsule (cardioïde, dynamisch), een EM 100 G4 rackgemonteerde ontvanger, een GA3 rackkit en een RJ10 kabel. Deze Set zit in de B-Band en is goedgekeurd voor Nederland.
Sennheiser EW100G4-ME3 Draadloze Headset
€ 649,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Sennheiser EW100G4-ME3 is een veelzijdige, draadloze systemen voor wie zingt, praat of een instrument bespeelt. Tot 42 MHz afstembandbreedte in een stabiel UHF-bereik en tot 12 gekoppelde systemen snel en gelijktijdig opstellen. Voor handenvrij gebruik tijdens optredens en toespraken: robuuste bodypackzender en feedbackbestendige ME 3-II-hoofdmicrofoon met grote spraakverstaanbaarheid, om dagelijks op het podium te gebruiken. Dit robuust, draadloos alles-in-éénsysteem bestaat uit een SK 100 G4 bodypack, een ME3-II Headset microfoon, een EM 100 G4 rackgemonteerde ontvanger en een GA3 rackkit. Deze Set zit in de B-Band en is goedgekeurd voor Nederland.
Sennheiser XSW1-825 Draadloze microfoon
€ 239,00
€ 269,00 -€ 30,00
Inclusief belasting
Op voorraad
De XSW1-825 is een draadloos microfoon systeem uit de Sennheiser XS WIRELESS 1 serie en maakt gebruik van een betrouwbare draadloze transmissie via een stabiele UHF-band met tot 10 compatibele kanalen. Deze XSW1-825 is een gebruikersvriendelijke Vocal set, een all-in-one draadloos systeem voor zangers en presentatoren, geknipt voor live geluid, allereerst dankzij Sennheisers vermaarde evolution-microfooncapsules e825 (dynamisch, cardioïde). De set omvat voorts een intuïtieve stationaire ontvanger die snel is ingesteld en probleemloos werkt, een stemmicrofoon en microfoonklem. Deze Set zit in de B-Band en is goedgekeurd voor Nederland.
Sennheiser XSW1-ME3 Draadloze headset
€ 379,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De XSW1-ME3 is een draadloos microfoon systeem uit de Sennheiser XS WIRELESS 1 serie en maakt gebruik van een betrouwbare draadloze transmissie via een stabiele UHF-band met tot 10 compatibele kanalen. Deze XSW1-CI1 is een gebruikersvriendelijke headset is een gebruikersvriendelijk all-in-one draadloos systeem voor zangers en presentatoren, uitstekend voor live geluid met dansen en zingen tegelijk. De set omvat een intuïtieve stationaire ontvanger die snel is ingesteld en probleemloos werkt, een compacte bodypackzender en een lichtgewicht microfoon met hoofdbeugel. Deze Set zit in de B-Band en is goedgekeurd voor Nederland.