Linkshandige klassieke gitaren

Linkshandige klassieke gitaren

Als linkshandige gitarist ben je beperkt in het aanbod gitaren. Klassieke of Spaanse gitaren van Salvador Cortez hebben we de meest verkochte modellen op onze website staan, andere uitvoeringen zijn op bestelling leverbaar. Merken zoals Alhambra en Prudencio Saez maken ook linkshandige gitaren, neem hiervoor contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.

Salvador Cortez CC10L Klassieke gitaar Left Natural
€ 169,00
€ 198,00 -€ 29,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De Salvador Cortez CC10L uit de Student Line heeft een gelamineerd ceder houten bovenblad en gelamineerd sapele houten zij- en achterkant. Ceder heeft een volle toon en sapele heeft net als mahonie een warm karakter. De CC10L is een basis gitaar voor linkshandige gitaristen en leent zich uitermate goed voor zelfstudie. Wij van Muziekhandel Piet Joosten controleren en stellen de gitaar af zodat u thuis direct kunt gaan spelen. Net als de meeste Salvador Cortez gitaren heeft deze klassieke gitaar een carbon stelpen om de hals te kunnen aanpassen.
Salvador Cortez CC22L Klassieke gitaar Left
€ 245,00
€ 287,00 -€ 42,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
Deze Salvador Cortez gitaar is speciaal voor de linkshandige gitarist, een aanrader voor de beginnende gitarist. Hij wordt gebouwd in China en heeft de kwalitatieve afwerking van een Europese gitaar. Deze CC22L heeft een massief cederen bovenblad met gelamineerd sapele kast. Een vol en warm klinkende klassieke gitaar. Aanbevolen door veel docenten vanwege de makkelijke bespeelbaarheid, dit komt door de relatief platte hals. Veel klassieke gitaren in dit prijssegment hebben dit niet. Salvador Cortez maakt gebruik van een lichtgewicht carbon halspen, deze is te stellen en aan te passen aan de wensen van de gitarist. Wij van Muziekhandel Piet Joosten controleren en stellen de gitaar af zodat u thuis direct kunt gaan spelen. Een goede gitaar om mee te beginnen.
Salvador Cortez CC60LCE Klassieke gitaar Left
€ 595,00
€ 696,80 -€ 101,80
Inclusief belasting
Op voorraad
De Salvador Cortez CC60LCE is een linkshandige nylonsnarige cutaway gitaar uit de Solid Top Concert serie met Fishman Presys elektronica. Hij heeft een massief ceder bovenblad, palissander kast en houten bindingen. Door zijn betere kwaliteit hout en meer aandacht voor kleine details klinkt deze gitaar relatief vol. Vaak worden dit soort gitaren op podia gebruikt, dus aan een goede koffer is gedacht. Net als de meeste Salvador Cortez gitaren heeft deze klassieke gitaar een metalen stelpen om de hals te kunnen aanpassen. Wij van Muziekhandel Piet Joosten controleren en stellen de gitaar af zodat u thuis direct kunt gaan spelen.