Cordial CPM10FM Microfoonkabel 10m Select

Cordial CPM10FM Microfoonkabel 10m Select

De Cordial CPM10FM is een professionele microfoonkabel uit de Select Serie, voorheen Peak Serie. Deze kabel heeft een lengte van 10 meter en is voorzien van een originele NC3MX Neutrik XLR male plug en een Neutrik NC3FX female plug. Microfoonkabels kunnen ook worden gebruikt bij actieve boxen en monitors of het koppelen van twee actieve speakers.

€ 35,95
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Veel muzikanten onderschatten de invloed op het geluid van een kabel. Een goede kabel beschermt invloeden van buitenaf, zeker wanneer er veel kabels bij elkaar lopen is er kans op interferentie. Een ander aspect is de toonoverdracht, goedkope kabels geven niet alle frequenties weer of laat de balans tussen hoog en laag ten wensen over. Microfoonkabels zijn gebalanceerd, dus bij langere lengtes is er weinig signaal verlies. Cordial Peak kabels voldoen aan de hoogste eisen. Een degelijke kabel voor een eerlijke prijs.

Datasheet

4250197614221
2 Items