Dunlop 8011 Felt Nick Lucas Plectrum

Dunlop 8011 Felt Nick Lucas Plectrum

Jazz gitarist Nick Lucas maakte veel gebruik van een vilten plectrum, het geeft een meer mellow tone. Dunlop heeft met dit 8011 model zijn plectrum nagemaakt. Hij is 3.2 mm en gemaakt van katoen en wol met een dichte structuur. Vilten plectra zijn zeer populair onder de ukulele spelers of andere nylonsnarige instrumenten. Ze zijn minder schadelijk voor nylon snaren of snaren met een verzilverde omwikkeling zoals bij klassieke gitaren. Het is een natuurlijk product, dus de kleur kan enigszins afwijken van de getoonde afbeelding.

€ 3,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Datasheet

2100000062782
8 Items