G7th Performance Capo 3 6-String Guitar Silver

G7th Performance Capo 3 6-String Guitar Silver

Kan de, door vele gitaristen geziene, capo nog verbeterd worden? G7th zegt ja. Het design is gelijk aan de Performance 2, maar door de nieuwe ontwikkelingen zoals ART (Adaptive Radius Technology) sluit deze capo beter aan op de radius van je toets.

€ 44,95
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
 • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
 • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Kan de, door vele gitaristen geziene, capo nog verbeterd worden? G7th zegt ja. Het design is gelijk aan de Performance 2, maar door de nieuwe ontwikkelingen zoals ART (Adaptive Radius Technology) sluit deze capo beter aan op de radius van je toets. De ronding van de toets kan per gitaar verschillen, deze Performance 3 zorgt dat de druk beter verdeelt wordt zodat hij nog toon zuiverder werkt en geen vervelende buzz geluiden geeft. Deze uitvoering is in gesatineerd zwart en is geschikt voor zowel akoestische als elektrische gitaren. Hij is geschikt voor gitaren met een toets breedte tot 52mm en een maximale halsdikte van 27mm. Dit maakt hem niet geschikt voor een klassiek of 12-snarig gitaar. Het ontwerp is verder niet veranderd, dus je klemt de capo met twee vingers dicht op de hals en losmaken gaat eenvoudig door een klein hendeltje in te drukken.

  • Professionele lichtgewicht uitvoering
  • Eenvoudig te monteren
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Geschikt voor akoestische en elektrische gitaren
  • Zilver

Datasheet

5060079200638