K&M 19793 Tablet PC Standaard

€ 69,00
Inclusief belasting

Steeds meer muzikanten verruilen hun papieren bladmuziek voor een tablet. Je kan zo'n tablet op je lessenaar zetten, maar een praktischere oplossing is een tabletstandaard. Deze K&M 19793 heeft verstelbare armen waardoor hij geschikt is voor de meeste tablets.

Aantal
Op voorraad

  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Steeds meer muzikanten verruilen hun papieren bladmuziek voor een tablet. Je kan zo'n tablet op je lessenaar zetten, maar een praktischere oplossing is een tabletstandaard. Deze K&M 19793 heeft verstelbare armen waardoor hij geschikt is voor de meeste tablets (Bijvoorbeeld iPad, iPad Air, iPad Pro, Amazon Fire HDX 8.9, Samsung Galaxy Tab from 9.7, Google Nexus 9, Asus Transformer, Microsoft Surface en Surface Pro). Hij is verstelbaar in hoogte van 222 tot 334mm, de breedte van 128 tot 232mm en de dikte van de tablet mag variëren tussen de 6 en 11mm. Ideaal voor op het podium, thuis of in de studio. Ga je de standaard voor het eerst gebruiken kan je het beste de armen afstellen op de tablet m.b.v. schroeven aan de achterzijde. Eenmaal ingesteld kan de tablet snel van de standaard verwijderd of geplaatst worden door de eenvoudige snap lock. Een handige vleugelmoer maakt het mogelijk de gewenste hoek te bepalen. Dan kan er ook nog eens een keuze worden gemaakt tussen portrait (verticaal)en landscape (horizontaal) posities. De standaard zelf is op zijn laagste stand 700mm en maximaal 1550mm. Hij kan compact worden ingeklapt voor transport en weegt slechts 1.73kg.

K&M
3 Items