Music Nomad MN105 Fretboard F-One Oil

Music Nomad MN105 Fretboard F-One Oil

Music Nomad Fretboard MN105 F-One Oil, Cleaner en Conditioner, geeft hout zijn leven terug. F-One is geformuleerd met behulp van een complex mengsel van de mooiste ultra verfijnde boom- en zaadoliën om de toets te reinigen en te beschermen.

Muziekhandel Piet Joosten is een erkende dealer van Music Nomad producten.

€ 11,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Het is 100% vrij zijn van elke citroenolie extracten, wassen, aardolie distillaten, siliconen en water. Music Nomad gebruikt geen citroenolie, omdat het d-limoneen bevat. Dit wordt namelijk ook gebruikt voor het verwijderen van verf en lijm. Bovendien kunnen bij een te hoge zuurgraad van citroenolie en/of veelvuldig gebruik uitdrogingsverschijnselen van de toets ontstaan. Na verloop van tijd zal de toets meer frequente verzorging nodig hebben. F-One laat uw fretboard als nieuw uitzien, glad aanvoelen en nooit plakkerig. MusicNomad revolutionaire formule doordringt en hersteld het hout, droogt snel en is klaar voor een nieuwe look van maanden. Het maakt gebruik van 100% natuurlijk geproduceerd oliën en veilig op alle onbehandelde palissander, ebbenhout en esdoorn houten toetsen.

Datasheet

857047002128
14 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in