Music Nomad MN124 Fret Polish Kit

Music Nomad MN124 Fret Polish Kit

De Music Nomad FRINE Fret Polishing Kit omvat alles wat nodig is om schone en gladde fretten te krijgen. 

Schone en gladde fretten maken bendingen en vibrato technieken gemakkelijker maken, maar ook de snaren gaan langer mee. Geoxideerde, vieze frets zijn schadelijker voor snaren dan je zou denken. Music Nomad heeft een revolutionaire FRINE Fret Polish met microfijne polijsten verbindingen die veilig en snel oxidatie, vuil en olie verwijderd. Een druppeltje op een doekje, even inwrijven, uitwrijven met een schone doek en de fret zal weer schijnen als een spiegel.

Muziekhandel Piet Joosten is een erkende dealer van Music Nomad producten.

€ 23,50
Inclusief belasting
 Niet op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Polijsten van fretten en andere fretwerk kan veel eenvoudiger met de gepatenteerde Music Nomad GRIP Guards. Ze  zijn gemaakt met behulp van een hoge precisie-proces dat een zeer gladde afwerking garandeert van deze hoogwaardige roestvrij staal lepelbladen. Daarnaast zijn ze ook corrosie- en hittebestendig. De speciaal ontworpen gebogen platen passen op alle fretboards. Het innovatieve ergonomische handvat maakt werken aan een fret eenvoudiger, sneller en houdt uw vingers uit in de weg. De set van 3 GRIP Guards werkt op alle snaarinstrumenten omdat er een kleine, middelgrote en jumbo fretsleuf.

De Microfiber Suede Cloth is speciaal ontworpen voor de FRINE Fret Polish. Hij is uitwisbaar en heeft de volgende afmetingen: 8”x6”.

Datasheet

857047002616

Je bent misschien ook geïnteresseerd in