Music Nomad MN205 The Nomad Tool

Music Nomad MN205 The Nomad Tool

De Music Nomad MN205 is een gepatenteerd handig schoonmaak tooltje. Het innovatief design van The Nomad Tool verlengt de levensduur en behoud de toon van snaren, reinigt de body, maakt de hardware schoon zonder reinigingsproducten.

Muziekhandel Piet Joosten is een erkende dealer van Music Nomad producten.

€ 11,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De hoogwaardige kwaliteit wasbaar microvezelpad reinigt boven en onder gitaarsnaren in seconden. De 100% lint vrije microvezelpad beschermt en reinigt tegelijkkertijd de fretten en toets. Ook neemt de microvezelpad snel stof, vuil en vingerafdrukken op. Zelfs op de te bereiken plekken. Gebruik de super zachte borstel,  met natuurlijke vezels, aan de achterzijde voor het verwijderen van stof op de body, tussen de brug, pickups, zadels, mechanieken en kop. Het instrument ontdoen van stof en vuil is een must, voordat u een polish toepast. Hiermee voorkomt u krassen. De All in 1 Nomad Tool kan worden gebruikt op alle elektrische en akoestische snaarinstrumenten, drums, mixers, computers, pedalen en meer.

Datasheet

857047002197
7 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in