Roland RIC-G15A Gitaarkabel 4.5m Gold Series

Roland RIC-G15A Gitaarkabel 4.5m Gold Series

Deze Roland Gold Series Instrumentkabel is geschikt voor keyboard, synthesizer, digitale piano, basgitaar en natuurlijk gitaar. Roland kiest voor een 8mm dikke kabel met gevlochten nylon buitenkant die ongewenste invoeren van buitenaf elimineert. Door het gebruik van zuurstofvrij koper in de kern wordt de klankoverdracht nauwelijks beïnvloed. Aan de uiteinde zit een rechte en haakse goudkleurige plug met rubberen bescherming en heeft een lengte van 4.5 meter.

€ 26,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Datasheet

761294210260
4 Items