Martin Suede 2 Gitaarband Black

Martin Suede 2 Gitaarband Black

De Martin Suede 2 is een soepele suède gitaarband van 2.5-Inch (63mm) breed met het C.F. Martin logo. Het zwart gekleurde bovendeel is verbonden aan de grijskleurige onderkant. De band is duurzaam doordat hij rondom is voorzien van witte stiksels. Dit vlechtmodel is eenvoudig in lengte te verstellen. Deze band is geschikt voor akoestische gitaar, basgitaar en elektrische gitaar. Veel akoestische gitaren hebben zeker één strapbutton, een tweede is vaak eenvoudig aan te brengen, maar je kan ook gebruik maken van de bijgeleverde veter. Deze knoop je aan de band en bij de kop van de gitaar, ter hoogte van de topkam.

€ 46,10
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Datasheet

729789400268
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in