Boveda Starterkit Small Humidity Control
Nieuw

Boveda Starterkit Small Humidity Control

Boveda Starterkit Small For Guitars is een revolutie voor het klimaatmanagement voor elektrische gitaar of ukulele. Plaats de 2-way humidity Control in de bijgeleverde tas en plaats hem in de koffer, Boveda zorgt voor een optimale luchtvochtigheid voor je instrument. Deze Starterkit bevat een tasje, twee modules en informatie boekje. Genoeg voor een instrument en een reserve module.

€ 22,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Dankzij een uniek tweewegsysteem kan Bovida niet alleen de luchtvochtigheid op peil houden, maar tevens variaties in de luchtvochtigheid corrigeren. Hiermee kan elk houten instrument optimaal bewaard worden – gewoon in de instrumentkoffer. De internationale ervaringen met Boveda zijn indrukwekkend: een groeiend aantal instrumentenbouwers maken voor hun nieuwe instrumenten van meet af aan gebruik van Boveda. Pakket met 4x 49%/70g Boveda-packs in een tas met herbruikbare sluiting.

Datasheet

852715006729
6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in