DV Mark DV 403CPC Head + DV Neoclassic 212 Cab
In prijs verlaagd

DV Mark DV 403CPC Head + DV Neoclassic 212 Cab

Deze DV Mark DV 403CPC is een 40 Watt buitentop met 3 kanalen en regelbare Continuous Power Control. Inclusief Neoclassic 212 cabinet van DV Mark die slechts 12.4 kg weegt.

€ 1.747,00 € 2.117,00 - € 370,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De DV Mark DV 403CPC is een drie-kanaals 40 Watt all-tube head — geïnspireerd door de Little 40 Head, die fans wereldwijd waardeerde om de eerlijke sound. Met de DV 403CPC heeft ook zo'n eerlijke sound met meer flexibiliteit, zoals de 3-kanalen en de gepatenteerde Continuous Power Control (CPC) technologie. De DV 403CPC biedt een volledige controle paneel voor elk kanaal, waardoor een array van nuttige sound mogelijk zijn. Van clean tot crunch ritme tot aan full-on, high-gain overdrive sounds. En dank de CPC is het mogelijk het gewenste vemogen te regelen. Met een draaikop van de volledige 40W Klasse A/B geleidelijk naar 1W Klasse A, zo blijft het geluid hetzelfde alleen dan met de benodigde volume. Zoals bij de grote DV Mark Heads is deze DV 403CPC ook uitgerust met een Loop Assign schakelaarknop aan de achterkant. Hiermee kunt u kiezen welk kanaal de effecten aan de loop worden toegewezen. U kunt ook de effecten toepassen op alle kanalen of ze helemaal uit het signaal pad verwijderen. De Controller Pedal onthoud automatisch de configuraties die u kiest en slaat ze in het geheugen tot de volgende power-on. De DV 403CPC past automatisch de bias aan met de EL34 eindbuizen. Dankzij de Service port kan een optionele DVM Controller interface aangesloten worden, waarin vele interne versterker parameters zoals spanningen en buis levensduur worden weergegeven om de versterker optimaal te gebruiken en onverwachte problemen te voorkomen. Plus, er is een MIDI functies voor het aansluiten van externe MIDI-apparaten. Het gewicht is bij DV Mark altijd laag, deze head weegt slechts 8.6 kg. Wordt geleverd inclusief footswich.

De DV Neoclassic 212 van DV Mark is een standaard formaat 2x12" speaker cabinet en vormt een perfect geheel met elke head van DV Mark. Zijn indrukwekkende 300 Watt kan menige top aan. De breedere kast, open-back en Italiaanse populier toonhout geeft hem een indrukwekkende low-end met warme midrange en duidelijke hoge tonen. Qua gewicht is het is een van de lichtste in 2x12” cabinet op de markt. Hij weegt slechts 12.4 kg. Een perfecte keuze voor iedere gitarist die een compacte setup nodig heeft en een hekel heeft aan zwaar tillen. De gewichtsbesparing komt mede door het gebruik van DV Mark's Custom Made Neodymium speakers.

Datasheet

8033829136133/8033829136805
1 Item