Mesa Boogie Dual Rectifier Stack
Lowest Price Guaranteed

Mesa Boogie Dual Rectifier Stack

Mesa Boogie Dual Rectifier Stack

€ 3.599,00 € 4.648,00 - € 1.049,00
Inclusief belasting
 Op voorraad (Afhalen in onze winkel)
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Head
Mesa Boogie Dual Rectifier is een icoon sinds de jaren 90, veel moderne rockgitaristen hebben hun sound te danken aan deze 100 Watt gitaarversterker. Het is een 3-kanaals versterker met per kanaal nog in te stellen genres, van classic clean t/m modern high gain. Vier 6L6 eindbuizen, vijf 12AX7 voorversterker buizen en twee 5U4 gelijkrichter buizen zorgen voor die kenmerkende moderne rocksound.

Cabinet
Voor de Mesa Boogie Dual Rectifier is dit de meest aangewezen gitaarcabinet. De vier hoogwaardige V30 12-Inch speakers en leveren een vermogen van 240 Watt. Deze Standard Slant is breder als een reguliere 4x12 kast. De sound is daarom geweldig voor zwaardere muziek, de lage tonen bulderen uit de kast en is Mesa's meest verkochte Cab. Door de wielen aan de onderzijde en de grote handgrepen aan de zijkant is zij eenvoudig te verplaatsen. Hij is gemaakt van hoogwaardig gelamineerd berkenhout van minimaal 9-lagen tot maximaal 14-lagen hout. Een degelijke constructie is te danken aan de luchtdichte, gelijmde en geschroefde verbinding. Ter bescherming is er een zwarte vinyl laag aangebracht en stoothoeken. Natuurlijk moet de speaker ook beschermd worden. Hiervoor gebruikt Mesa Boogie een houten frame met zeer sterk jute dat een speciale coating heeft ondergaan, zodat het geluid een optimaal response heeft. Hij weegt 47.2 kilo en wordt geleverd met vier willen zodat hij makkelijk te verplaatsen is.

Showroom Model
Ons voorradig model is een showroom model, alleen gebruikt voor een enkele test. Inclusief originele toebehoren, verpakking en met normale garantie. Het kan zijn dat er enkele oppervlakkig krasje in het vinyl te zien.

Datasheet

809404010949/809404001503
1 Item