Vox VX15 GT Gitaarversterker
Lowest Price Guaranteed

Vox VX15 GT Gitaarversterker

De Vox VX15 GT is een update van de populaire VXI. Deze VX15 GT is bedoeld om een beginnend gitarist te laten zien en horen wat voor mogelijkheden er allemaal zijn met een gitaarversterker. Het ontwerp van de behuizing is ongelooflijk licht van gewicht (3.8 kg.), dit komt doordat het frame van gegoten kunststof is. Veel andere versterkers hebben een behuizing van hout. Omdat hout een ander toonkarakter heeft dan kunststof heeft.

€ 139,00 € 149,00 - € 10,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Vox hier tijdens het modeling proces rekening mee gehouden zodat je het verschil niet hoort. Vox maakt al heel wat jaren modeling amps en met hun VET (Virtual Element Technology) klinken ze zeer realistisch. Van hun classic AC30 tot high-gain amps en enkele zeldzame boutique versterkers. Er zijn 11 Amp models: Deluxe Classic, Boutique Classic, Boutique Overdrive, Vox AC30, Vox AC30TB, British 1959, British 800, British Vintage Modern, SL-0D, Double Rectifier en Line. Deze laatste is nieuw, met deze instelling kan je de versterker ook gebruiken om een akoestische versterkte gitaar erop te gebruiken. 

Een breed aanbod aan effecten zijn onderverdeeld in twee groepen: Modulation en Delay/Reverb. Uit elke groep kan je een effect selecteren, dus twee effecten tegelijk is mogelijk. Met de tap-knop kan je de delay tijd op intuïtie instellen.

Een eenvoudige tuner maakt het mogelijk om de basis E te stemmen. Ook zit er een AUX input op, zo kan je jammen met liedjes van een externe audio bron zoals een tablet, smartphone of mp3-speler. Wil je niemand tot last zijn, dan kan je gebruik maken van de hoofdtelefoon aansluiting. Deze fungeert tevens als line uitgang voor naar een mengtafel. Een goede optie is de ingebouwde cabinet simulator waarmee je hem geweldig kunt gebruiken als oefenversterker. Bewaar twee van je meest gebruikte instellingen om snel van klanken te wisselen.

Met een optionele footswitch kan je schakelen tussen de twee programma's, met de uitgebreidere VFS5 kan je zelfs acht instellingen opslaan.

Datasheet

4959112190962
1 Item