Lijst van producten op merk Godin

Godin A6 Ultra Gitaar Black HG
€ 1.269,00
€ 1.429,00 -€ 160,00
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
Godin's blijft de A-Series doorontwikkelen, deze A6 Ultra combineert het plugged-in akoestische geluid met een magnetisch element van een elektrische gitaar. Het comfort van een elektrische gitaarhals op een body met klankkamers, dit elimineert rondzingen bij live en harde optredens. Een Godin humbucker in de hals positie en een piëzo element onder de brug, beide hebben hun eigen volumeregeling, toonregeling en uitgangen voor een skala aan mogelijkheden. Deze A6 Ultra heeft een hoogglans zwarte finish. Een veelzijdige gitaar die gebruikt kan worden voor jazz tot rock, country en zelfs als slide gitaar voor blues.
Godin A6 Ultra Gitaar Cognac Burst HG
€ 1.269,00
€ 1.429,00 -€ 160,00
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
Godin's blijft de A-Series doorontwikkelen, deze A6 Ultra combineert het plugged-in akoestische geluid met een magnetisch element van een elektrische gitaar. Het comfort van een elektrische gitaarhals op een body met klankkamers, dit elimineert rondzingen bij live en harde optredens. Een Godin humbucker in de hals positie en een piëzo element onder de brug, beide hebben hun eigen volumeregeling, toonregeling en uitgangen voor een skala aan mogelijkheden. Deze A6 Ultra heeft een hoogglans cognac burst finish. Een veelzijdige gitaar die gebruikt kan worden voor jazz tot rock, country en zelfs als slide gitaar voor blues.
Godin A6 Ultra Gitaar Natural SG
€ 1.155,00
€ 1.299,00 -€ 144,00
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
Godin's blijft de A-Series doorontwikkelen, deze A6 Ultra combineert het plugged-in akoestische geluid met een magnetisch element van een elektrische gitaar. Het comfort van een elektrische gitaarhals op een body met klankkamers, dit elimineert rondzingen bij live en harde optredens. Een Godin humbucker in de hals positie en een piëzo element onder de brug, beide hebben hun eigen volumeregeling, toonregeling en uitgangen voor een skala aan mogelijkheden. Deze A6 Ultra heeft een gesatineerde natural finish. Een veelzijdige gitaar die gebruikt kan worden voor jazz tot rock, country en zelfs als slide gitaar voor blues.
Godin Fairmount CH EQ Akoestische gitaar Natural HG
€ 1.555,00
€ 1.749,00 -€ 194,00
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
De Godin Fairmount CH EQ is een akoestische gitaar met L.R. Baggs Anthem electronica en is hierdoor uitermate geschikt voor live en recording toepassingen. De combinatie van een piëzo element in de brug en microfoon zorgen voor een natuurlijke sound wanneer hij is uitversterkt. Alle houtdelen zijn massief, Sitka fichte voor de top en mahonie voor de rest van de body.
Godin Fairmount CH LTD Rosewood EQ Akoestische gitaar Natural HG
€ 1.779,00
€ 1.999,00 -€ 220,00
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
De Godin Fairmount CH LTD Rosewood EQ is een akoestische gitaar met L.R. Baggs Anthem electronica en is hierdoor uitermate geschikt voor live en recording toepassingen. De combinatie van een piëzo element in de brug en microfoon zorgen voor een natuurlijke sound wanneer hij is uitversterkt. Alle houtdelen zijn massief, Sitka fichte voor de top en palissander voor de rest van de body.
Godin Metropolis Cedar EQ Akoestische gitaar Natural SG
€ 1.349,00
€ 1.519,00 -€ 170,00
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
De Godin Metropolis Cedar SG EQ is een Dreadnought akoestische gitaar met L.R. Baggs Anthem electronica en is hierdoor uitermate geschikt voor live en recording toepassingen. De combinatie van een piëzo element in de brug en microfoon zorgen voor een natuurlijke sound wanneer hij is uitversterkt. Alle houtdelen zijn massief, ceder voor de top en mahonie voor de rest van de body.
Godin Metropolis Classic QIT Akoestische gitaar Natural SG
€ 909,00
€ 1.019,00 -€ 110,00
Inclusief belasting
In bestelling (Levertijd nog niet bekend)
De Godin Metropolis Classic QIT is een Dreadnought akoestische gitaar met een QIT voorversterker en piëzo element electronica. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor live en recording toepassingen. De volumeregeling, EQ en stemapparaat zitten aan de zijkant van de kast. Alle houtdelen zijn massief, sitka fichte voor de top en mahonie voor de rest van de body.
Godin Metropolis LTD EQ Akoestische gitaar Havana Burst HG
€ 1.789,00
€ 2.009,00 -€ 220,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De Godin Metropolis LTD Havana Burst HG EQ is een Dreadnought akoestische gitaar met L.R. Baggs Anthem electronica en is hierdoor uitermate geschikt voor live en recording toepassingen. De combinatie van een piëzo element in de brug en microfoon zorgen voor een natuurlijke sound wanneer hij is uitversterkt. Alle houtdelen zijn massief, fichte voor de top en mahonie voor de rest van de body.