Lijst van producten op merk DV Mark

DV Mark DV Jazz 12 Gitaarversterker Combo
€ 459,00
€ 569,00 -€ 110,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De DV Mark DV Jazz 12 gitaarversterker is een comboversterker met 12-Inch speaker op basis van de Little Jazz. Hij heeft dezelfde warme, muzikale sound als zijn kleine broer. Een grotere speaker geeft meer laag en heeft een groter bereik, daardoor geschikter als hij wordt gebruikt op podia. Door innovatieve technologie heeft hij een snelle attack en verbeterde dynamische weergave. Dit is een van de meest compacte en lichtgewicht 12-Inch combo op de markt. Deze amp van nog geen 9 kilo heeft een vermogen van 45 Watt.
DV Mark DV Little Jazz Gitaarversterker Combo
€ 359,00
€ 445,00 -€ 86,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De DV Mark DV Little Jazz is een gitaarversterkertje is een combo formaat met 8" DV Mark Custom speaker. Hij is speciaal ontwikkeld voor jazzgitaristen die opzoek zijn naar een warme, muzikale sound. Het is geen gespierde versterker, maar met zijn 45 Watt een goede ondersteuner voor kleine gigs. Door innovatieve technologie heeft hij een snelle attack en verbeterde dynamische weergave. Dit is een van de meest compacte en lichtgewicht versterkers op de markt. Deze amp van nog geen 7 kilo heeft een vermogen van 50 Watt.
DV Mark DV Neoclassic 112 Gitaarcabinet Small
€ 299,00
€ 370,00 -€ 71,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De DV Neoclassic 112 van DV Mark is een small formaat 1x12" speaker cabinet en vormt een perfect geheel met elke medium power head van DV Mark. Met twee van deze cabinets kan je een stereo opstelling maken. De open-back en Italiaanse populier toonhout geeft hem een indrukwekkende low-end met warme midrange en duidelijke hoge tonen. Qua gewicht is het is een van de lichtste in 1x12” cabinet op de markt. Hij weegt slechts 8.3 kg. Een perfecte keuze voor iedere gitarist die een ultra compacte setup nodig heeft en een hekel heeft aan zwaar tillen. De gewichtsbesparing komt mede door het gebruik van een DV Mark Custom Made Neodymium speaker.
DV Mark DV Neoclassic 212 Gitaarcabinet
€ 618,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De DV Neoclassic 212 van DV Mark is een standaard formaat 2x12" speaker cabinet en vormt een perfect geheel met elke head van DV Mark. Zijn indrukwekkende 300 Watt kan menige top aan. De bredere kast, open-back en Italiaanse populier toonhout geeft hem een indrukwekkende low-end met warme midrange en duidelijke hoge tonen. Qua gewicht is het is een van de lichtste in 2x12” cabinet op de markt. Hij weegt slechts 12.4 kg. Een perfecte keuze voor iedere gitarist die een compacte setup nodig heeft en een hekel heeft aan zwaar tillen. De gewichtsbesparing komt mede door het gebruik van DV Mark's Custom Made Neodymium speakers.
DV Mark DV Neoclassic 412 Gitaarcabinet
€ 899,00
€ 1.199,00 -€ 300,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De DV Neoclassic 412 van DV Mark is een slant model 4x12" speaker cabinet en vormt een perfect geheel met elke head van DV Mark. Zijn indrukwekkende 600 Watt kan elke top aan. De bredere kast, closed-back en Italiaanse populier toonhout geeft hem een strak laag, warme midrange en onderscheidende hoge tonen. Qua gewicht is het is een van de lichtste in 4x12” cabinet op de markt. Hij weegt slechts 22.2 kg. Een perfecte keuze voor iedere gitarist die een degelijke setup nodig heeft en een hekel heeft aan zwaar tillen. De optie van twee Neoclassic 212's kan natuurlijk ook. De gewichtsbesparing komt mede door het gebruik van DV Mark's Custom Made Neodymium speakers.
DV Mark Multiamp Gitaarversterker Head
€ 1.285,00
€ 1.595,00 -€ 310,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De DV Mark Multiamp is voorversterker, effectprocessor en eindversterker in één, die zo'n een 19-Inch rack past. De perfecte alles-in-één oplossing voor hedendaagse moderne gitaristen. De Multiamp biedt een verbazingwekkend breed scala aan sounds met getrouwe reproductie van elk karakteristiek, plus de nuance en het gevoel van echte versterkers, cabinetten en effecten. Het is een stuk gereedschap van onschatbare waarde voor zowel live en studiowerk. Plus het is leuk om te spelen! Of het de slaapkamer, pro studio, café of concertzaal is, de Multiamp is het perfecte antwoord.
DV Mark Triple Six 40 Gitaarversterker Head
€ 999,00
€ 1.238,00 -€ 239,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 2-3 werkdagen
De DV Mark Triple Six 40 is een buizen gitaarversterker is head formaat. Hij biedt drie volledig onafhankelijke kanalen en 40 watt puur buizengeluid uit twee populaire EL34 buizen. Het eerste kanaal heeft een prachtige cleane sound, het volgende kanaal is voor crunchy sounds en als laatste een zeer high-gain distortion lead sound. Met de bijgeleverde Smart Footswitch kan je buiten de 3 kanalen ook een booster activeren en de effectloop activeren. Deze amp is ook uitgerust met verschillende Midi poorten voor geweldige schakelopties. Een Dual Voltage Switch 120V/240V maakt het mogelijk om hem in verschillende landen te gebruiken zonder een externe converter.