Alhambra

Alhambra bouwt al sinds 1965 op kleine schaal handgemaakte klassieke gitaren. Hun doelstelling is om de jaren lange ervaring te combineren met de laatste nieuwe technieken. Alhambra maakt gitaren voor beginners tot gevorderden. Een goede gitaar voor de startende gitarist zijn de volgende modellen: 1C, 1CA, 2C, 3C en 3CA. Speelt u al wat jaren, maar nog niet gevorderd, dan adviseren wij de modellen: 4P of 4PA. De gevorderde nylonsnarig gitarist gaat snel naar model: 5P, 5PA of 6P. Kiest u voor een gitaar met massieve houtdelen dan zijn er modellen vanaf model 7P. Voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar is er een Cadet model.

Alhambra maakt flamenco gitaren voor beginners tot gevorderden. Een goede gitaar voor de startende flamenco gitarist is de 3F. Speelt u al wat jaren, maar nog niet gevorderd, dan adviseren wij de 7Fc. De gevorderde flamenco gitarist gaat snel naar model 10Fc.

Tegenwoordig willen steed meer gitaristen een klassiek gitaar met element. Model 3C-CW-E1 is een basismodel met cutaway en piëzo element, de 5P-CW-E2 heeft een piëzo element en microfoon. De 5P-CT-E2 is gelijk, maar heeft een platte kast voor podium gebruik. Het topmodel is de 9P-CW-E2 met een massief palissander kast.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »