Levering

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Postnl met trackingnummer. U ontvangt van Postnl gegevens waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Retourneren

U kunt binnen 30 dagen uw bestelling of een deel van uw bestelling retourneren. Alleen complete, onbeschadigde en ongebruikte artikelen worden door ons als retour geaccepteerd. De kosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed.

Wij verzenden pakketten.

De bestelling wordt op werkdagen gecontroleerd en ingepakt daarna worden ze verzonden door PostNL. Als u op zondag besteld wordt de zending pas op dinsdag verstuurd.

Wij gaan zorgvuldig met onze producten om en worden extra goed verpakt.

Houd u er rekening mee dat PostNL niet alle dagen voor ons werkt.

Besteld u op dinsdag t/m zaterdag voor 16.00 uur dan gaat het dezelfde dag via de post weg.

Dinsdag besteld > woensdag in huis

Woensdag besteld > donderdag in huis

Donderdag besteld > vrijdag in huis

Vrijdag besteld > zaterdag in huis

Zaterdag t/m dinsdag > dinsdag in huis.

Voor de buitenlandse zending in Europa gaat dit iets langzamer. Maandag besteld vaak pas donderdag in huis. Dinsdag besteld vrijdag in huis.

 

Voor orders tot € 75,00 (binnen Nederland) bereken wij u slechts € 5,50. Boven de € 75,00 betaald u geen transportkosten. Pakketten buiten Nederland wordt een tarief berekend vanaf € 13,50.

 

Uw pakket retour sturen met PostNL. voor België Bpost. en voor Duitsland DHL.

Wilt u zelf uw pakketje terugsturen, Klik hieronder op de Hyperlink (muziekhandeljoosten.shipping.)

U komt dan op ons shipping-portaal, Voer uw gegevens in, zoals een postcode of een trackingcode uw adres gegevens komen vanzelf uit de database. Of vult zelf uw adresgegevens in.

Als alles goed is ingevuld print dan uw retour etiket uit en plakt die op de doos.

Geef het pakket af bij een PostNL punt en laat daar uw pakket scannen, U krijgt een ontvangstbewijs mee dat het pakket is ingeleverd.

U hoeft bij PostNL niets af te rekening, want het wordt direct op de factuur verrekend.

Als het pakket bij ons in ontvangst is genomen, maken wij een creditnota aan, en het geld wordt dan direct teruggestort op uw rekening.

U krijgt van ons ook een bevestiging dat uw pakket goed en onbeschadigd door ons is ontvangen.

Standaard verzendkosten van PostNL bedragen € 6,95 t/m 10kg. Bij afwijkend formaat of meer gewicht zijn de kosten hoger.

Klik hieronder om naar je retour-portaal te gaan.

https://muziekhandeljoosten.shipping-portal.com/returns/

Retourbeleid / Herroepingsrecht

Voor het retour zenden doen wij niet moeilijk, U kunt het zelf via uw account allemaal regelen, Of u kunt dit via het formulier hieronder regelen.

Gebruik altijd een goede verpakking, Onveilige verpakkingen of beschadigde verpakkingen worden niet geaccepteerd.

Om het geld naar u over te maken hebben wij ook uw bankrekening nodig.

Het kan zijn dat u een product heeft aangeschaft dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Gebruik dan onderstaand formulier om de verwerking z.s.m. te laten verlopen. De verzendkosten van retourneren zijn niet voor onze rekening. 

Formulier voor herroeping 
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:
Muziekhandel Piet Joosten V.O.F.
St. Janstraat 5
4901 LR, Oosterhout
info@muziekhandeljoosten.nl


Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen(*) 

Ordernummer:
Factuurnummer:
Besteldatum
Ontvangstdatum:

Naam/Namen: 
Adres:
Postcode:
Plaats: 

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

 

Datum: 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is 

Bankrekening IBAN Nr. ____________________________________________________ 

Naam rekening houder. ____________________________________________________


Herroepingsrecht 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Muziekhandel Piet Joosten V.O.F. (St. Janstraat 5, 4901 LR, Oosterhout) via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook elektronisch invullen en opsturen via onze website info@muziekhandeljoosten.nl. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u onverwijld op een duurzame gegevensdrager (bijvoorbeeld per e-mail) een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Gevolgen van de herroeping 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet lager dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons of aan [naam en, indien van toepassing, het adres van de persoon die door u gemachtigd is om de goederen in ontvangst te nemen] terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.