Drums

Drumstellen zijn er in verschillende configuraties en maten. Hieronder staan de veel gebruikte aanduidingen met de passende muziekstijl en samenstelling.

  • Standard of Stage 1: Pop, Rock en Classic Rock: 22" basdrum, 16" staande pauk, 14" snaartrommel, 13" tom en 12" tom
  • Fusion of Stage 2: Pop, Rock, Country en Alternative: 22" basdrum, 14" tom, 14" snaartrommel, 12" tom en 10" tom.
  • Swing of Studio: Country, Jazz en Kinderen 10-12 Jaar: 20" basdrum, 14" tom, 14" snaartrommel, 12" tom en 10" tom.
  • Combo: Jazz en Kinderen 8-11 Jaar: 18" basdrum, 14" tom, 14" snaartrommel, 12" tom en 10" tom.

We hebben een selectie gemaakt uit enkele populaire merken zoals Hayman voor de beginners, Pearl, Sonor en Tama voor de beginner tot gevorderde drummer. Andere uitvoeringen zijn op aanvraag te leveren. Er populair zijn de compacte Special Editions van Sonor!

De voorgemonteerde drumstellen kunnen uitsluitend bij ons in de winkel worden afgehaald. Verzending is dus niet mogelijk.

Het grote voordeel van digitale drumstellen zijn ongestoord spelen met een minimaal geluid oefenen d.m.v. een hoofdtelefoon, De instapmodellen van Roland drums zijn al goed bruikbaar ze klinken goed.

De iets duurdere digitale drumstellen hebben betere V-Pad met gaasvelpads, of de nog duurdere de V-pro serie deze hebben echte mini drums.

Voor de akoestische drumstellen zijn er nog veel meer uitvoeringen zo zijn er kinderdrumstellen tot en met 8 jaar. Van 8 tot12 jaar en van 12 tot 80 jaar.

De meest verkochte drumstellen zijn nu de Mapex Tornado in 20" of de volwassene modellen 22" Ook  zijn er verschillende kleuren leverbaar zoals blauw rood zwart etc.

Per categorie zijn de drumstellen gegroepeerd, zijn er vragen mail ons !

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »