• Eastman AC630CE-12 12-Snarig gitaar Jumbo Natural +Case
  • Eastman AC630CE-12 12-Snarig gitaar Jumbo Natural +Case

Eastman AC630CE-12 12-Snarig gitaar Jumbo Natural +Case

Eastman AC630CE-12 is een 12-snarige Jumbo Cutaway akoestisch gitaar met element. Mooie heldere tonen door Engelmann fichte top en esdoorn body.
Levertijd:
Verwachte levertijd 2-3 dagen
Beschikbaarheid:
Op bestelling
Reviews:
€1.999,00
Incl. btw

De Eastman AC630CE-12 is een 12-snarige Jumbo Cutaway gitaar met element, die eenvoudig te bedienen is via het klankgat. De massief Engelmann fichte bovenblad en esdoorn kast zorgen voor een helder geluid. Door de vormgeving heeft deze gitaar een breed toonbereik. Natuurlijk hoort er bij zo'n hoogwaardige gitaar een koffer, dus wordt er standaard een luxe koffer bij geleverd.

Engelmann Spruce (Engelmann Fichte)
Fichte wordt gebruikt voor bovenbladen van akoestische gitaren. Engelmann Spruce komt voornamelijk uit Amerika of uit Canada en is lichter als Sitka Spruce wat resulteert in een snellere respons en iets minder sustain. De fijnheid van de nerf heeft invloed op de klank. Het beste Fichte groeit in koudere streken en berggebieden waar de spar langzaam en met dunne jaarringen kan groeien. Het is sterkte en elasticiteit en deze combinatie vertaalt zich in een breed dynamisch bereik en scherpe articulatie waardoor het geschikt is voor alles van agressieve tokkelen tot flatpicking fingerpicking.

Maple (Esdoorn)
Het is een hardhout met dichte structuur. Esdoorn wordt vaak omschreven als licht van toon en direct. Dit komt door de mindere boventonen t.o.v. houtsoorten met een minder dichte structuur, daardoor blijven de klanken minder lang doorklinken. Daarom zeer geliefd bij live en podiumgitaristen. Ook omdat maple goed door de mix snijdt is het dus goed hoorbaar op het podium en minder gevoelig voor rondzingen.

Ebben
Ebbenhout komt het meeste voor in West Afrika en wordt gebruikt voor toetsen en bruggen. Het is bijzonder zwaar hout en heeft als toets een prachtige all-round klankeigenschappen. Ebben hoeft niet altijd zwart van kleur te zijn, er zijn genoeg variaties waar natuurlijke strepen in zitten.

Jumbo Cutaway 12-String
Een Jumbo met cutaway behoort tot de grootste formaat gitaren, groot qua kast en groots in volume. Door de cutaway zijn de posities na de veertiende fret goed te bereiken. Een grote kast maakt alle frequenties van 12-String duidelijk hoorbaar. Een echte jumbo is herkenbaar aan de heldere hoge tonen en de zware bassen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »