Ernie Ball 3313 Staalsnarig gitaarsnaren Tone Pack 12-54

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: Op Di-Za voor 16.00u besteld, volgende werkdag in huis!

Ernie Ball 2003 Medium Light Staalsnarige gitaarsnaren hebben vier omwonden snaren met een koper/nikkel omwinding over een zeshoekige kern. De stalen melodie snaren zijn versterkt met een laagje tin. Ze zorgen voor helder rinkelende toon met prettige boventonen.

Ernie Ball 2146 Premium Phosphor Bronze staalsnarige gitaarsaren zijn van concertkwaliteit en hebben een Medium Light dikte. Gemaakt met medewerking van de beste podium artisten. De vier omwonden snaren hebben een fosfor bronze omwinding. De bassen van deze Regular Slinky zijn rijk en diep terwijl in het hoog voldoende helderheid is. Deze sets worden gebruikt door The Counting Crows, U2 en Maroon 5.

De Ernie Ball 2566 is een Medium Light set staalsnarige gitaarsnaren uit de Aluminium Bronze series, dus 12-54 dikte. Deze akoestische snaren beschikken over meer projectie en openheid dan traditionele bronzen snaren, daarnaast zijn ze ook minder gevoellig voor corrosie. Ze zijn vervaardigd met Ernie Ball Maraging Steel zeshoekige kern en met aluminum brons draad omwikkeldingen waarmee meer uitgesproken laag in combinatie met heldere hoge frequenties produceren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen