Switchcraft SJWA-10N Revet 12-Stuks Nickel

Switchcraft SJWA-10N Revet 12-Stuks Nickel

De Switchcraft SJWA-10N vernikkelde revet voor gitaaringang zoals de Switchcraft SJ10 en SJ30. Buitenmaat 16mm en gat 9.5mm. Verpakt per 12 stuks.

€ 5,40
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De Casio CDP130 is een perfecte instap digitale piano voor de beginnende pianist. Eenvoudig te bedienen en voorzien van alle basisfuncties zoals 10 verschillende klanken, geïntegreerde metronoom en uitstekende digitale effecten. Het verbeterde luidsprekersysteem zorgt voor een indrukwekkende pianoklank, die door het ingebouwde galm-effect naar iedere persoonlijke voorkeur is af te stellen. Zo kan je je pianoklank het karakter geven of dat je in een concertzaal speel, zo lijken je optredens helemaal authentiek. Door de verbeterde klankkleuren bij strijkers wordt ieder muziekstuk een ware belevenis die je bijblijft. Dit geeft de CDP130 gelijk de mogelijkheid om bijvoorbeeld een vleugelklank te combineren met strijkers. Eerst hoor je dan het pianogeluid en kort daarna de violen, een geweldige functie. Hij wordt inclusief adapter, lessenaar en sustainpedaal geleverd. Hieronder staan de door ons aanbevolen accessoires, deze zijn van degelijke kwaliteit en sluiten goed aan op de wensen van de pianist. Goedkoop is nu eenmaal duurkoop! 

Datasheet

00314848
1 Item