Phoenix STC150K Elektrische gitaar Black
In prijs verlaagd

Phoenix STC150K Elektrische gitaar Black

De Phoenix STC150K is een echte beginners elektrische gitaar, een ST-Model uitgevoerd in Black.

€ 109,00 € 129,00 - € 20,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Voor de gitarist die niet zeker weet of een elektrische gitaar voor hem of haar geschikt is deze Phoenix STC150K een goede starter. Veel concurrerende merken maken gebruik van lichte houtsoorten zodat de gitaar niet meer in balans is, Phoenix maakt gebruik van lindehout dat betaalbaar is en toch voor een goede gewichtsverdeling zorgt. We hebben het tremolo systeem zo afgesteld dat hij alleen naar beneden kan worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de gitaar makkelijk op stemming te krijgen en houden is. Zeker als beginner zal je de tremolo niet uitvoerig gebruiken. Met de 5-standenschakelaar en drie single coils is deze gitaar voor de meest uiteenlopende muziekstijlen. Van funky tot pop en mildere rockmuziek zijn allemaal mogelijk, zeker als je kiest voor een modeling versterker zoals de VT20+ en VX II van Vox.

Datasheet