• In prijs verlaagd

Schecter Nick Johnston Traditional Elektrische gitaar Atomic Snow

€ 3.845,00
€ 2.995,00 € 850,00 korting
Inclusief belasting

Schecter USA Production Collection Nick Johnston Traditional Elektrische gitaar Atomic Snow

Aantal
Op voorraad

  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Dit is de originele Schecter Signature gitaar van Nick Johnston, hand gemaakt in Sun Vally California. Als Nick op zijn Traditional gitaar speelt is het een muzikale tovenaar. Hij zegt het volgende over zijn gitaar "Als ik een gitaar bespeel, is het laatste waar ik wil denken is een gitaar spelen. Voor sommigen is dat klinkt misschien vreemd, voor mij is dat perfectie. Ik heb altijd geprobeerd om me te verbinden met een instrument, maar het instrument mag geen belemmering zijn tussen de muziek in mijn hoofd en die muziek laten beleven aan de wereld. Met deze gitaar vond ik het instrument die me daarmee gaat helpen. Dit is het resultaat van meer dan de helft van mijn leven spelen en het nastreven van muziek."

Een aantal unieke punten aan deze gitaar zijn de wenge hals met macassar ebben toets. Wenge hout is zwaar, maar rijk aan sustain en vol van toon. Dit gecombineerd met het ebben voor een perfecte stabiele gebalanceerde toon. Voor de toets inleg zijn zilverkleurig ringen gebruikt. De elementen is het volgende punt. Ze heten NJ Atomics en het is een harmonieuze set met een iets hogere output brugelement met een omgedraaid midden element om bijgeluiden te beperken. Het brugelement snijd door mix met romige midden tonen en een volledig klankspectrum. Deze Custom Pickups worden in eigen huis met de hand gemaakt. 

Op zoek naar een ST-Model gitaar 2.0, dan is dit hem!

Schecter
1 Item