Schecter Synyster Gates Custom Elektrische gitaar Black w/ Silver Pinstripes
Lowest Price Guaranteed

Schecter Synyster Gates Custom Elektrische gitaar Black w/ Silver Pinstripes

Synyster Gates is een grote fan van Schecter gitaren, sinds het begin toen hij in 2001 bij Avenged Sevenfold aansloot. De gitaar die hij gebruikt is een Avenger model. Er zijn veel kleurvariaties, maar het basis model is zwart met zilveren strepen. Een set-in neck en Floyd Rose tremolo zijn standaard op dit signature model. De eerste Custom modellen waren uitgerust met Seymour Duncan SH8 Invader humbuckers, later werd het halselement vervangen door een Sustainiac. Ook is de Invader door Seymour Duncan aangepast naar de wensen van Gates. Maar bij Schecter hebben de niet stilgezeten en ontwikkelen nu in Sun Vally Amerika weer zelf elementen, naar volle tevredenheid van Gates. En deze gitaar heeft ook een paar Schecter USA Synyster Gates Signature humbuckers. 

€ 1.025,00 € 1.425,00 - € 400,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Body
Veel gitaristen zijn dit model gitaar als het originele Synyster Gates ontwerp, maar de contouren zijn van Schecter's Avenger. De finish, Black with Silver pinstripes, is wel aan SG toe te kennen. Om voldoende sustain te genereren is de keuze voor mahonie voor de hand liggend. Daarnaast heeft het een ronde warme toon. Het deel waar je met je rechterarm op rust iets afgevlakt voor meer speelcomfort. Net als het middenstuk aan de achterzijde. Het punt waar de body en de hals samenkomen is een stuk ergonomischer zodat hogere posities probleemloos zijn te bereiken. De achterkant is volledig zwart. Een hoogglans polyester coating beschermt het hout tegen krassen en weersinvloeden van buitenaf.

Hals
Gemaakt van drie delen mahonie met carbon versteviging voor extra stabiliteit. Dus is bestand tegen de tand des tijds. Een standaard hals kan vervormen door veroudering, temperatuurwisselingen en vocht veranderingen door de jaren heen. Een driedelige hals blijft mooi en lang prettig bespeelbaar.

Toets
Ebbenhout heeft een pittig, scherpe klank met de dichtheid van esdoorn, maar met meer brose structuur, ge-oilde poriën en een sterkere basis toon als maple. Het heeft een enorme hoeveelheid percussieve boventonen bij het gebruik van een plectrum. Kort daarna dempt de toon, maar met behoud van een lange sustain. Voor de inleg is het originele ontwerp van Synyster gebruikt, gemaakt van pearloid. Aan de zijkant van de toets is een zwarte kunststof binding waarin ook positieaanduidingen in de vorm van stippen zijn gebruikt. 

Elementen
Twee Schecter USA Synyster Gates signaturen humbuckers die een waanzinnige mix vormen tussen kracht, ondersteuning, duidelijkheid en definitie! Deze nieuwe passieve krachtpatsers duwt bijna 18K met behoud van detail en dynamiek. Met behulp van drie precisie geslepen keramische magneten en voorzien van een cover waar het Syn logo in is verwerkt. Beide pick-ups zijn hand waxed ingegoten om feedback en rondzingen te elimineren, zelfs bij enorme volumes. 4-Voudige bedrading is standaard om enkelspoel schakelingen mogelijk te maken. 

Brug
Synyster Gates gebruikt zijn tremolo intensief en een degelijke tremolo van Floyd Rose is dan de beste keuze. Uit de 1500-Series is dit een double locking tremolo, de snaren worden geklemd in de brug en bij de topkam. Deze brug heeft individuele zadels zodat elke snaar perfect geïntoneerd kan worden. Hoogte van de brug kan worden bepaald door de twee bouten in de body. Enkele schroeven zijn in een  zilverkleur uitgevoerd.

Mechanieken
Zwarte Grover Rotomatic 18:1 mechanieken. De overbrenging is 18:1, dus perfect te gebruiken voor exacte afstemmingen. Andere kenmerken zijn: verwijderbare knop, geschroefde bussen en een 10mm diameter mechaniekgat.

Model: 6-Snarige elektrische gitaar
Body: Mahonie
Mensuurlengte: 648mm
Hals: 3-Delen mahonie
Halsvorm: Ultra thin (Dikte: 19mm bij eerste fret & 20mm bij twaalfde fret)
Halsbinding: Zwart kunststof
Halsbreedte: 41.3mm bij topkam
Toets: Ebben
Toetsinleg: Pearloid 'SYN' en 'Deathbat'
Fretten: 24 X-Jumbo
Elementen: 2x Schecter USA Synyster Gates Signature Humbucker met verchroomde kap
Electronica: Volumeregeling, Toonregeling met push/pull functie & 3-Standenschakelaar
Slagplaat: Geen
Brug: Floyd Rose 1500 Series
Mechanieken: Grover Rotomatic 18:1
Hardware kleur: Zwart
Kleur: Black w/ Silver Pinstripes
Afmetingen: Totale lengte: 1015mm, Body lengte: 480mm & Body breedte: 340mm
Accessoires: Geen
*: Wijzigingen van specificaties zijn voorbehouden

Datasheet

815447024195
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in