Sterling by Music Man RAY35 Basgitaar Honey Burst
In prijs verlaagd

Sterling by Music Man RAY35 Basgitaar Honey Burst

Een prachtige Honey burst finish voor deze Sterling by Music Man RAY35-HB basgitaar. Dit iconische -no nonsense- ontwerp basgitaar heeft een 3-EQ voorversterker.

€ 999,00 € 1.235,00 - € 236,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Sterling by Music Man RAY35 basgitaar is een regelrechte kopie van de 5-snarige Stingray Bass in Honey burst. Hij heeft een een rosewood toets, matching headstock en zwarte slagplaat. Dit iconische -no nonsense- ontwerp basgitaar heeft een 3-band voorversterker gekoppeld aan de humbucker. Hierdoor krijg je die mooie diepe lage frequenties waar de Stingray Bass om bekend staat. Music Man staat al jaren aan top als het gaat om kwaliteit instrumenten. Ze zitten daarom vaak in de hogere prijsklasses. Nu is er Sterling by Music Man, originele Music Man modellen in een lager prijssegment. De basgitaren worden in het verre oosten gebouwd onder toezicht van Music Man. Deze basgitaar wordt geleverd met originele hoes.

Muziekhandel Piet Joosten is een erkende dealer van Sterling by Music Man producten.

Datasheet

1 Item