Sterling by Music Man RAY4LH Basgitaar Left Black
Lowest Price Guaranteed

Sterling by Music Man RAY4LH Basgitaar Left Black

Uit de SUB Series van Sterling by Music Man is dit de RAY4L in Black. Een linkshandige 4-snarge basgitaar gebaseerd op de iconische Stingray Bass.

€ 299,00 € 455,00 - € 156,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De Stelling by Music Man Ray4LH komt uit de SUB Serie en is een uitstekende basgitaar voor de linkshandige bassist om mee te starten. De looks hebben veel overeenkomsten met de Stingray Bass van Music Man. Een populaire basgitaar bij veel studiomuzikanten, maar ook Flea van de RHCP is er dol op. Voor de body is Basswood gebruikt, redelijk licht van gewicht met een warm toonkarakter en voldoende sustain. De uitvoering is hoogglans zwart met esdoorn toets en zwarte slagplaat. Door het gebruik van actieve toonregeling is hij geschikt voor de meest uitlopende muziekstijlen. 

Muziekhandel Piet Joosten is een erkende dealer van Sterling by Music Man producten.

Datasheet

858868005954
1 Item