• In prijs verlaagd

Sterling by Music Man RAY4 Basgitaar Fiesta Red

€ 389,00
€ 299,00 € 90,00 korting
Inclusief belasting

Uit de SUB Series van Sterling by Music Man is dit de RAY4 in Fiesta. Een 4-snarge basgitaar gebaseerd op de iconische Stingray Bass.

Aantal
Op voorraad

  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

De Stelling by Music Man Ray4 komt uit de SUB Serie en is een uitstekende basgitaar om mee te starten. De looks hebben veel overeenkomsten met de Stingray Bass van Music Man. Een populaire basgitaar bij veel studiomuzikanten, maar ook Flea van de RHCP is er dol op. Voor de body is Basswood gebruikt, redelijk licht van gewicht met een warm toonkarakter en voldoende sustain. De uitvoering is hoogglans Fiesta red met jatoba toets en witte slagplaat. Door het gebruik van actieve toonregeling is hij geschikt voor de meest uitlopende muziekstijlen. 

Muziekhandel Piet Joosten is een erkende dealer van Sterling by Music Man producten.

4 Items