Vintage V4BK Basgitaar Boulevard Black
Lowest Price Guaranteed

Vintage V4BK Basgitaar Boulevard Black

Een van de meest iconische basgitaren is de PB-Model van Leo Fender. Het is een 4-snarige double cutaway solid body basgitaar en uitgevoerd in Boulevard Black. Herkenbaar aan de split coil en witte slagplaat. Door het gebruik van populieren hout voor de body en esdoorn voor de hals en Lignum Rosa voor de toets behoort deze Vintage, in zijn segment, tot de beste replica's van dit moment. Ook de contouren van de body zijn correct. Trevor Wilkinson kiest voor kleine aanpassingen om het speelgenot te vergroten en de klank te optimaliseren. Zo zijn de brugzadels uitgevoerd in messing. Het is een zogeheten topload systeem, de snaren worden achter bij de brug vast gehouden. De topkam komt van GraphTech Nubone, minder kans op slijtage en betere sound.

€ 299,00 € 386,00 - € 87,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Veel hardware en elementen zijn van Wilkinson, en maken hem tot een succesvolle basgitaar. De afwerking, toon en bespeelbaarheid zijn in dit prijssegment van een buitengewoon hoog niveau. Speciale Wilkinson Alnico elementen zijn voor deze V4BK gebruikt om de traditionele stuwende heldere toon te behouden.

Vintage
Het concept achter Vintage® gitaren is om een traditioneel uitziende gitaar betaalbaar te houden, die ook nog eens goed van kwaliteit is. Goede afwerking en hoogwaardige onderdelen zijn punten die Trev Wilkinson hoog in het vaandel heeft staan. Trev is de ontwerper van dit merk en zijn jarenlange ervaring in de gitaarbusiness helpt hem hierbij. Vintage maakt veel gebruik van Wilkinson®-designed hardware. Het wiel niet opnieuw uitvinden, maar met de bestaande kennis naar de juiste fabrieken gaan. Kan er iets verbeterd worden, dan staat Trev daar natuurlijk voor open. Opzoek naar een betaalbaar alternatief voor een onbetaalbare klassieker, Vintage Guitars is het antwoord.

Model: 4-Snarige elektrische basgitaar
Body: Populieren
Mensuurlengte: 864mm
Hals: Esdoorn
Halsvorm: C-Model
Halsbinding: Geen
Halsbreedte: 42.5mm bij de topkam
Toets: Lignum rosa
Toetsinleg: Stippen
Fretten: 20
Elementen: Wilkinson® BP Split coil
Electronica: 1x Volumeregeling & 1x Toonregeling
Slagplaat: 3-Laags (Wit-zwart-wit)
Brug: Wilkinson® met 4 messing zadels
Mechanieken: Wilkinson® WJBL200
Hardware kleur: Verchroomd
Kleur: Boulevard black
Afmetingen: Totale lengte: 1.190mm, Body lengte: 500mm & Body breedte: 328mm
Accessoires: Geen
*: Wijzigingen van specificaties zijn voorbehouden

Datasheet

5051548010186
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in