Vintage VJ74NAT Basgitaar Natural Ash
In prijs verlaagd

Vintage VJ74NAT Basgitaar Natural Ash

Vintage VJ74NAT 4-Snarige basgitaar Natural Ash

€ 369,00 € 458,00 - € 89,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De sixties Jazz Bass behoren samen met de '70s JB-Model tot meest nagebouwde JB basgitaren. Het is een 4-snarige double cutaway solid body basgitaar en uitgevoerd in Natural Ash, zoals in de jaren zeventig. De transparant gelakte essen body, esdoorn hals en blokinleg zijn echt 70s. Net als de verchroomde brugkap en elementbeschermer. Iets wat wel afwijkt is de halsafwerking, hij is namelijk gesatineerd i.p.v. hoogglans. Dit vinden veel bassisten juist prettiger. Veel gelijksoortige modellen in dit prijssegment maken gebruik van goedkoper hout, dat minder authentiek klinkt. Vintage heeft met deze VJ74NAT de beste papieren in handen als het gaat om zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven met hoogwaardige eigenschappen. Hij behoort tot de beste replica's van dit moment. Ook de contouren van de body zijn correct. Trevor Wilkinson kiest voor kleine aanpassingen om het speelgenot te vergroten en de klank te optimaliseren. De topkam komt van GraphTech Nubone, minder kans op slijtage en betere sound. Veel hardware en elementen zijn van Wilkinson, en maken hem tot een succesvolle basgitaar. De afwerking, toon en bespeelbaarheid zijn in dit prijssegment van een buitengewoon hoog niveau. Speciale Wilkinson elementen zijn voor deze VJ74 gebruikt om de karakteristieke '70s sound te behouden.

Vintage
Het concept achter Vintage® gitaren is om een traditioneel uitziende gitaar betaalbaar te houden, die ook nog eens goed van kwaliteit is. Goede afwerking en hoogwaardige onderdelen zijn punten die Trev Wilkinson hoog in het vaandel heeft staan. Trev is de ontwerper van dit merk en zijn jarenlange ervaring in de gitaarbusiness helpt hem hierbij. Vintage maakt veel gebruik van Wilkinson®-designed hardware. Het wiel niet opnieuw uitvinden, maar met de bestaande kennis naar de juiste fabrieken gaan. Kan er iets verbeterd worden, dan staat Trev daar natuurlijk voor open. Opzoek naar een betaalbaar alternatief voor een onbetaalbare klassieker, Vintage Guitars is het antwoord.

Service/Garantie
Natuurlijk heeft u recht op de wettelijk voorgeschreven garantie, maar mocht er na die periode toch iets fout gaan laten wij u niet in de steek. Maar omdat wij alle gitaren uitvoerig controleren voordat wij ze versturen of in onze winkel van eigenaar wisselen, komt het zelden voor dat wij achteraf aanspraak moeten maken op garantie. Alle Vintage gitaren hebben nog een laatste controle nodig, dit doen wij in onze eigen werkplaats. Koop je een Vintage online, dan is de kans groot dat je er nog wat werk aan hebt. Niet bij ons, wij weten van alle Vintage gitaren precies waar de fabriek steekjes laat vallen en deze lossen wij op voordat de gitaar verkocht wordt. Voldoet tijdens de check een gitaar niet aan onze kwaliteitseisen, dan gaat hij gewoon terug naar de leverancier. Na jaren in dit vak te zitten weten we waar een gitaar aan moet voldoen.

Datasheet

1 Item