Een unieke collectie gitaren die met passie is samengesteld.

Met jarenlange ervaring weten wij inmiddels wel waar onze klanten naar opzoek zijn. Naast alle bekende modellen en merken proberen wij ook steeds iets nieuws en vooral betere instrumenten naar onze winkel te halen. Hier vindt u een gebalanceerd assortiment waar vooral de nadruk op een goede prijs-/kwaliteit ligt. Iedere gitarist kan een passend instrument bij ons vinden. Een gitaar is iets persoonlijks, het verteld iets over je, het is als het ware een verlengstuk van jezelf. Een goed en eerlijk advies zullen wij altijd geven.

Elke gitaar is persoonlijk door ons afgesteld en gecontroleerd zodat u een instrument koopt, waar u  direct mee kunt gaan spelen. Een goed advies zullen wij altijd geven.

In onze winkel staan rond de 400 gitaren te wachten op een nieuwe eigenaar. Of het nu gaat over een klassieke gitaar, akoestische gitaar (met of zonder element), elektrische gitaar, jazzgitaar of basgitaar, we hebben het allemaal.

Kom gerust eens even langs om onze collectie te bewonderen en misschien een praatje te maken over gitaren, wij raken er nooit over uitgesproken.

Lees meer

C-1 FR Custom Elektrische gitaar See-Thru Black

Schecter C-1 FR Custom elektrische gitaar heeft een See-Thru black finish. Hij heeft een mahonie body met gewatterd esdoorn top.
€1.299,00 €699,00

Silhouette Special Elektrische gitaar Sapphire Black

Deze Music Man Silhouette Special in Sapphire black is weggelegt voor studio muzikanten en professionele gitaristen die houden van een ST-Model gitaar met een iets vettere sound.
€2.349,00 €1.899,00

PDN Silhouette Elektrische gitaar Emerald Green Sparkle

Ben je op zoek naar een unieke veelzijdige elektrische gitaar en iets groens? Van deze Music Man Silhouette Emerald green sparkle is er geen tweede. Inclusief Music Man koffer.
€2.499,00 €1.799,00

T486 Hollowbody gitaar Sunburst

Eastman T486 in Sunburst is een Thinline gitaar met stalen eindstuk en tune-omatic brug. Dit maakt hem meer geschikt voor pop, rock en blues.
€1.299,00

SB59/v Elektrische gitaar Goldenburst

De Eastman SB59/v is een singlecut solidbody gitaar met oud gemaakte hardware en licht beschadigde body. Zoals een goed bewaarde LP-Model uit 1959 eruit zou zien.
€2.299,00

Stingray Bass HH Black

De eerste Music Man Stingray Bass zag het licht in 1976, het is de eerste productie basgitaar met een on-board actieve equalizer. Twee humbuckers en Black lak.
€2.379,00

Tribute ASAT Classic Elektrische gitaar Candy Apple Red

G&L Tribute ASAT Classic Elektrische gitaar Candy Apple Red
€631,00 €519,00

Aleho ALUS-M Sopraan Ukulele

Leho Aleho ALUS-M Sopraan Ukulele met hoes
€49,90

Luke I Elektrische gitaar Vintage Blue

Dit is een gelimiteerde heruitgave van Steve Lukather's eerste Music Man model, de Luke I in Blue. Geliefd vanwege double locking tremolo en EMG elementen.
€2.995,00 €1.975,00

CC22 Klassieke gitaar

Salvador Cortez CC22 is een prettig spelende klassieke gitaar voor de beginner. Door het massief houten bovenblad klinkt hij als beste in zijn prijsklasse.
€266,00 €229,00

AD60CE Akoestische gitaar

Op zoek naar een betaalbare goede akoestische gitaar voor thuis, maar ook voor op het podium. Kijk eens bij de Alvarez AD60CE, een Dreadnought Cutaway model.
€489,00 €389,00

Archtop Elektrische gitaar Trans Black

De Hamer Archtop is een double cutaway elektrische gitaar, uitgevoerd is Trans Black. Twee vlezig klinkende humbuckers en prachtige afwerking.
€649,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »