Een unieke collectie gitaren die met passie is samengesteld.

Met jarenlange ervaring weten wij inmiddels wel waar onze klanten naar opzoek zijn. Naast alle bekende modellen en merken proberen wij ook steeds iets nieuws en vooral betere instrumenten naar onze winkel te halen. Hier vindt u een gebalanceerd assortiment waar vooral de nadruk op een goede prijs-/kwaliteit ligt. Iedere gitarist kan een passend instrument bij ons vinden. Een gitaar is iets persoonlijks, het verteld iets over je, het is als het ware een verlengstuk van jezelf. Een goed en eerlijk advies zullen wij altijd geven.

Elke gitaar is persoonlijk door ons afgesteld en gecontroleerd zodat u een instrument koopt, waar u  direct mee kunt gaan spelen. Een goed advies zullen wij altijd geven.

In onze winkel staan rond de 400 gitaren te wachten op een nieuwe eigenaar. Of het nu gaat over een klassieke gitaar, akoestische gitaar (met of zonder element), elektrische gitaar, jazzgitaar of basgitaar, we hebben het allemaal.

Kom gerust eens even langs om onze collectie te bewonderen en misschien een praatje te maken over gitaren, wij raken er nooit over uitgesproken.

Lees meer

AD30CE Akoestische gitaar

Alvarez maakt prachtige gitaren tegen een eerlijke prijs. Neem deze AD30CE met de contouren van een Dreadnought cutaway akoestische gitaar, voorzien van element.
€339,00 €296,00

CC22 Klassieke gitaar

Salvador Cortez CC22 is een prettig spelende klassieke gitaar voor de beginner. Door het massief houten bovenblad klinkt hij als beste in zijn prijsklasse.
€266,00 €215,00

Silhouette Special Elektrische gitaar Sapphire Black

Deze Music Man Silhouette Special in Sapphire black is weggelegt voor studio muzikanten en professionele gitaristen die houden van een ST-Model gitaar met een iets vettere sound.
€2.349,00 €1.899,00

1C Klassieke gitaar

Alhambra's 1C is een populaire klassieke gitaar bij beginners. Een goed gebouwde gitaar met hand geselecteerde houtdelen en nette afwerking. Een aanrader door docenten.
€349,00

Axis Super Sport Elektrische gitaar Black Cherry Burst

Deze Music Man Axis Super Sport HH Standard in Black cherry burst heeft twee DiMarzio humbuckers, maple toets, bookmached figured maple top en Matching headstock.
€2.499,00 €2.113,00

CC10JR 3/4-Klassieke gitaar

Op zoek naar een betaalbare maar goede kindergitaar? Deze Salvador Cortez CC10JR is 3/4-Klassieke gitaar en daardoor geschikt voor kinderen tussen de 8-12 jaar.
€190,00 €154,00

PDN Luke 3 HSS Elektrische gitaar Starry Night

Deze Music Man Premier Dealer Network Luke 3 met HSS configuratie heeft een Starry Night finish en ebben toets zonder toetsinleg. Een zeldzame elektrische gitaar!
€2.999,00

Cutlass Elektrische gitaar Vintage Turquoise

De Music Man Cutlass heeft verbeterde vintage specificaties, een super glad moderne tremolo systeem en lichtgewicht alder body met Vintage turquoise lak.
€2.099,00

CS250CE Klassieke gitaar

Op zoek naar een klassiek gitaar met een smallere hals, Salvador Cortez heeft de CS250CE Fusion gitaar. Een klassiek gitaar met element en een 48mm breedte hals.
€440,00 €359,00

CT50-SGN Elektrische gitaar Cutlass Seafoam Green

Deze Sterling by Music Man CR50 is betaalbare versie van de USA Music Man Cutlass. Dit model in Seafoam green heeft een basswood body en maple toets.
€648,00

C-1 FR Custom Elektrische gitaar See-Thru Black

Schecter C-1 FR Custom elektrische gitaar heeft een See-Thru black finish. Hij heeft een mahonie body met gewatterd esdoorn top.
€1.299,00 €699,00

Stingray Bass HH Black

De eerste Music Man Stingray Bass zag het licht in 1976, het is de eerste productie basgitaar met een on-board actieve equalizer. Twee humbuckers en Black lak.
€2.379,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »