Jumbo 0000-Style

Jumbo 0000-Style, de full size Jumbo gitaren. In de jaren negentig enorm populair vanwege hun volume en klankbereik. Een open dynamische sound was toen populair, de laatste jaren hebben veel bouwers deze grote jongens op een laag pitje gezet. Langzaam zien we ze weer door gitaristen in gebruik genomen worden en bouwers spelen daar weer op in. Zo'n grote kast zittend spelen is niet voor iedereen even prettig, maar staand is deze gitaar je favoriet. Voordat Ilse de Lange doorbrak bij het grote publiek speelde ze op een Larrivee Jumbo, kijk ook eens naar Guus Meeuwis en Waylon.

Lees meer

AJ80 Akoestisch gitaar

Voor een big sound heb je een grote gitaar nodig, met als deze Alvarez AJ80. Dit is een staalsnarige Jumbo Akoestisch gitaar in Natural met esdoorn body.
€429,00 €387,00

GS7 Akoestisch gitaar

De Taylor Akoestische GS7 geeft een rijke, krachtige klank. Denk aan een Grand Auditorium gitaar met een turbo boost, dit dankzij de grotere fysieke afmetingen.
€2.995,00

AC630CE Akoestisch gitaar

Eastman AC630CE is een Jumbo Cutaway akoestisch gitaar met element. Door de vormgeving heeft deze gitaar een breed toonbereik. Inclusief koffer
€1.799,00

J-40 Akoestisch gitaar

De J-40 is de grootste akoestische Martin gitaar met veel luxe details. Zoals Abalone hexagon toetsinleg, abalone rosette en CF Martin kopinleg. +Case
€4.578,00 €4.199,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »