Jumbo 0000-Style

Jumbo 0000-Style, de full size Jumbo gitaren. In de jaren negentig enorm populair vanwege hun volume en klankbereik. Een open dynamische sound was toen populair, de laatste jaren hebben veel bouwers deze grote jongens op een laag pitje gezet. Langzaam zien we ze weer door gitaristen in gebruik genomen worden en bouwers spelen daar weer op in. Zo'n grote kast zittend spelen is niet voor iedereen even prettig, maar staand is deze gitaar je favoriet. Voordat Ilse de Lange doorbrak bij het grote publiek speelde ze op een Larrivee Jumbo, kijk ook eens naar Guus Meeuwis en Waylon.

Lees meer

AJ80 Akoestische gitaar

Voor een big sound heb je een grote gitaar nodig, net als deze Alvarez AJ80. Dit is een staalsnarige Jumbo Akoestische gitaar in Natural met esdoorn body.
€429,00 €387,00

AJ80CE Akoestische gitaar

Voor een big sound heb je een grote gitaar nodig, net als deze Alvarez AJ80CE. Dit is een staalsnarige Jumbo Akoestische gitaar in Natural met esdoorn body en element om hem op een akoestische gitaarversterker aan te sluiten.
€519,00 €467,00

J-40 Akoestische gitaar

De J-40 is de grootste akoestische Martin gitaar met veel luxe details. Zoals Abalone hexagon toetsinleg, abalone rosette en CF Martin kopinleg. +Case
€4.473,00 €4.119,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »