Een ruim aanbod aan elektrische gitaren kopen. Kom eens langs, wij helpen je graag.

De eerste elektrische gitaar werd begin van de jaren ’30 geïntroduceerd. Veel grote fabrikanten zagen niet zoveel in zijn massieve elektronische gitaar en bouwde vooral elektrische akoestische gitaren. In 1948 bracht Fender de Broadcaster op de markt, twee jaar later werd dit de Telecaster. Het toenemende gebruik van de elektrische gitaar in de radio- en opnamestudio’s bracht Gibson op het idee voor de ontwikkeling van een humbucker element. Dit zorgde voor minder bijgeluiden. Inmiddels zijn er enorm veel merken op de markt. Bij ons vindt u alle geweldige merken onder één dak en de keuze is gigantisch. We hebben de elektrische gitaren ingedeeld pop basis van element configuratie. Bij onze winkel kunt u de volgende merken verwachten: Fender, Framus, G&L, Ibanez, Jackson, Music Man, PRS, Schecter, Squier, Sterling by Music Man en Vox.

Merken zoals Music Man en Schecter hebben in onze winkel een prominente plaats gekregen. Ze krijgen wereldwijd steeds meer aandacht en nemen een grotere positie in de gitaarwereld. Als je kijkt naar de kwaliteit en afwerking is dit volledig terecht, kortom merken om rekening mee te houden. 

Een gitaar zo in een doos verkopen doen wij niet, alle gitaren worden in onze werkplaats gecontroleerd en afgesteld alvorens ze geleverd worden.

Lees meer

Standard Stratocaster HSS Plus Top Tobacco Sunburst

De Fender Standard Stratocaster HSS met Plus Top en Tobacco Sunburst finish combineert vintage kenmerken met moderne looks.
€839,00 €725,00

Panthera Pro Elektrische gitaar Burgundy Red Oil

Op zoek naar een hoogwaardige LP-Model tegen een aantrekkelijke prijs? Deze Panthera Pro is een met de hand gebouwde gitaar uit Duitsland.
€1.995,00 €1.295,00

JS32T Kelly Elektrische gitaar Black

De Jackson JS32T is een zwarte elektrische gitaar met de populaire Kelly bodyvorm. Lekker scheuren op deze gitaar en wordt inclusief Jackson hoes geleverd.
€439,00 €299,00

KE5FR Kelly Elektrische gitaar Black

Deze in Japan gebouwde Jackson KE5FR Kelly heeft 2 Seymour Duncan humbuckers voor de traditionele metal sound of classic rock en Floyd Rose tremolo.
€1.559,00 €1.289,00

RX10D Rhoads Elektrische gitaar Black

De Jackson RX10D is een Randy Rhoards model in Black. Een elektrische gitaar met geschroefde hals op een elzen body. Twee Duncan Designed humbuckers en Floyd Rose tremolo.
€699,00 €549,00

SL3 Soloist Elektrische gitaar Black

Jackson Soloist SL3 in Black heeft een gelijmde hals met elzen body. Drie Seymour Duncan elementen voor de traditionele metal sound of classic rock.
€1.595,00 €1.195,00

Axis Super Sport Elektrische gitaar Black Cherry Burst

Deze Music Man Axis Super Sport HH Standard in Black cherry burst heeft twee DiMarzio humbuckers, maple toets, bookmached figured maple top en Matching headstock.
€2.499,00 €2.113,00

Luke Elektrische gitaar Luke Blue MH

Steve Lukather en Music Man werken al jaren samen. De Luke met matching headstock heeft een breed toonbereik, dit komt mede door de elzen body en EMG elementen.
€2.819,00 €1.975,00

Silhouette Special Elektrische gitaar Sapphire Black

Deze Music Man Silhouette Special in Sapphire black is weggelegt voor studio muzikanten en professionele gitaristen die houden van een ST-Model gitaar met een iets vettere sound.
€2.349,00 €1.899,00

DC3 Elektrische gitaar Scarlet Redburst

Deze DC3 in Scarlet redburst is een van de eerste single coil gitaren van PRS. Hij heeft een warme, vintage toon en met genoeg moderne eigenschappen.
€2.499,00 €2.239,00

SE Custom Elektrische gitaar Cherry Sunburst

De PRS SE Custom heeft een warme volle klank, een comfortabele en veelzijdige gitaar die wordt geleverd met hoes. Zijn kleur is Cherry sunburst.
€799,00 €619,00

SE One Abraxas Santana Elektrische gitaar Whitewash

De lange samenwerking tussen Carlos Santana en PRS Guitars heeft geleid tot een Limited Edition, de Carlos Santana SE One Abraxas.
€899,00 €500,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »