Solid Body HSH zijn elektrische gitaren met massieve body, twee humbuckers en een single coil.

Solid body HSH gitaren zijn elektrische gitaren met een massief houten body, humbucker in de hals positie, in het midden een single coil en bij de brug een humbucker. In de jaren tachtig was dit het idee om een LP-Model gitaar te combineren met een ST-Model gitaar en zo de meest allround gitaar te creëren. Een warm geluid, een staat sound en een agressieve stand voor de vetste distortion. Merken als Charvel, Ibanez, Jackson en Music Man stonden centraal. Steve Vai, Herman Li, Joe Bonamassa en Steve Morse halen de meest indrukwekkende geluiden uit gitaren met een HSH configuratie.

Lees meer

PDN Silhouette Elektrisch gitaar Emerald Green Sparkle

Ben je op zoek naar een unieke veelzijdige gitaar en iets groens? Van deze Music Man Silhouette Emerald green sparkle is er geen tweede. Inclusief Music Man koffer.
€2.499,00 €1.799,00

Steve Morse Darklord Elektrisch gitaar Trans Black Burst

Deze Limited Edition Music Man Darklord is gemaakt op basis van de Steve Morse Y2D gitaar met Trans black burst finish. Ook heeft Joe Bonamassa zo'n gitaar!
€3.199,00

Silhouette Elektrisch gitaar Black

Music Man Silhouette Elektrisch gitaar Tremolo Black +Case
€2.289,00

Steve Morse Elektrisch gitaar Morse Blue Burst

Music Man Steve Morse Elektrisch gitaar Morse Blue Burst +Case
€2.479,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »