Solid Body HSS worden ook wel Super Strats genoemd. Veelzijdiger door de humbucker in de brugpositie..

Gitaristen die op zoek zijn naar een veelzijdige elektrische gitaar, met als basis model een Stratocaster in gedachte hebben, komen snel uit bij een HSS solid body gitaar. De single coil in de brugpositie is vervangen door een humbucker zodat bij een overstuurde versterker instelling er een vettere sound ontstaat. Speel je in een coverband en wil je het liefst maar één gitaar naar optredens meenemen, dat is een HSS de beste keuze.

Gitaristen die veelvuldig gebruik maken van dit type gitaar zijn Steve Lukather, Andy Timmons en Mark Knopfler.

Lees meer

SL3 Soloist Elektrische gitaar Black

Jackson Soloist SL3 in Black heeft een gelijmde hals met elzen body. Drie Seymour Duncan elementen voor de traditionele metal sound of classic rock.
€1.495,00 €799,00

Standard Stratocaster HSS Plus Top Tobacco Sunburst

De Fender Standard Stratocaster HSS met Plus Top en Tobacco Sunburst finish combineert vintage kenmerken met moderne looks.
€839,00 €725,00

Luke I Elektrische gitaar Candy Red

Dit is een gelimiteerde heruitgave van Steve Lukather's eerste Music Man model, de Luke I in Candy red. Geliefd vanwege double locking tremolo unit en EMG elementen.
€2.995,00 €2.195,00

Luke I Elektrische gitaar Vintage Blue

Dit is een gelimiteerde heruitgave van Steve Lukather's eerste Music Man model, de Luke I in Blue. Geliefd vanwege double locking tremolo en EMG elementen.
€2.995,00 €1.975,00

Luke Elektrische gitaar Luke Blue MH

Steve Lukather en Music Man werken al jaren samen. De Luke met matching headstock heeft een breed toonbereik, dit komt mede door de elzen body en EMG elementen.
€2.819,00 €1.975,00

PDN Luke 3 HSS Elektrische gitaar Starry Night

Deze Music Man Premier Dealer Network Luke 3 met HSS configuratie heeft een Starry Night finish en ebben toets zonder toetsinleg. Een zeldzame elektrische gitaar!
€2.999,00

Silhouette Special Elektrische gitaar Sapphire Black

Deze Music Man Silhouette Special in Sapphire black is weggelegt voor studio muzikanten en professionele gitaristen die houden van een ST-Model gitaar met een iets vettere sound.
€2.349,00 €1.899,00

Silo3-BK Elektrische gitaar Black

Opzoek naar een veelzijdige elektrische gitaar die de juiste looks heeft, lekker speelt en klinkt als een gitaar die velen malen duurder is? Het antwoord is de Silo3 van Sterling by Music Man.
€269,00

Silo3-TBS Elektrische gitaar Tobacco Sunburst

Opzoek naar een veelzijdige elektrische gitaar die de juiste looks heeft, lekker speelt en klinkt als een gitaar die velen malen duurder is? Het antwoord is de Silo3 van Sterling by Music Man.
€269,00

Session Elektrische gitaar MN Blackburst SG

Deze Godin Session is gemaakt in Canada en misschien wel de beste elektrische gitaar in dit segment. Uitgevoerd in een gesatineerde Blackburst finish.
€660,00 €599,00

Session Elektrische gitaar MN Cherry Burst SG

Deze Godin Session is gemaakt in Canada en misschien wel de beste elektrische gitaar in dit segment. Uitgevoerd in een gesatineerde Cherry burst finish.
€660,00 €599,00

Session Elektrische gitaar MN Lightburst HG

Deze Godin Session is gemaakt in Canada en misschien wel de beste elektrische gitaar in dit segment. Uitgevoerd in een hoogglans Lightburst finish.
€693,00 €629,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »