Klassieke gitaren : Nylonsnarige gitaren Admira, Alhambra, Esteve, Juan Salvador,La Patrie, Prudencio Saez en Salvador Cortez.

Koop je klassieke gitaar in onze muziekwinkel of in onze online shop, daar vindt u een groot assortiment nylonsnarige of Spaanse klassieke gitaren van o.a. Admira, Alhambra, Esteve, Juan Salvador, Prudencio Saez en Salvador Cortez. Ze worden ook wel klassieke gitaren of Spaanse gitaren genoemd.

Alhambra is het bekendst klassieke gitaarmerk in Nederland en hebben een enorme keuze aan uitvoeringen in verschillende prijsklassen.

In de jaren '70 en '80 was Aria heer en meester in Nederland. Solide, prachtig afgewerkt en een uitstekende prijs. Aria is van origine Japans en zijn de laatste jaren erg duur geworden. Inmiddels hebben ze nieuwe fabrieken in Azië gevonden die hun kenmerken van vroeger weer waarborgen.

Prudencio Saez is een echte Spaanse gitaar op traditionele manier gebouwd in Spain met de daarbij hoogwaardige toon- en speelkwaliteit. Saez blijft hun ontwerpen steeds verbeteren zodat dat het ten koste gaat van hun karakter.

La Patrie valt onder de categorie handbouw gitaren uit Canada met de nadruk op het Duitse ontwerp. 

Salvador Cortez klink Spaans, maar vanwege de prijs worden ze in China gemaakt. Onderschat deze gitaren niet, ze hebben een moderne sound, prima afwerking en een aantrekkelijke prijs. Ook de keuze in modellen is enorm.

Voordat wij een gitaar in de winkel plaatsen, versturen of voordat u hem koopt, controleren en stellen wij de gitaar af zodat u thuis lekker kunt genieten van uw aankoop.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »