Klassieke : Nylonsnarige gitaren Admira, Alhambra, Esteve, Juan Salvador,La Patrie, Prudencio Saez en Salvador Cortez.

Koop in onze muziekwinkel of in onze online shop, daar vindt u een groot assortiment nylonsnarige of Spaanse klassieke gitaren van o.a. Admira, Alhambra, Esteve, Juan Salvador, Prudencio Saez en Salvador Cortez. Ze worden ook wel klassieke gitaren of Spaanse gitaren genoemd.

Alhambra is het bekendst klassieke gitaarmerk in Nederland en hebben een enorme keuze aan uitvoeringen in verschillende prijsklassen.

In de jaren '70 en '80 was Aria heer en meester in Nederland. Solide, prachtig afgewerkt en een uitstekende prijs. Aria is van origine Japans en zijn de laatste jaren erg duur geworden. Inmiddels hebben ze nieuwe fabrieken in Azië gevonden die hun kenmerken van vroeger weer waarborgen.

Prudencio Saez is een echte Spaanse gitaar op traditionele manier gebouwd in Spain met de daarbij hoogwaardige toon- en speelkwaliteit. Saez blijft hun ontwerpen steeds verbeteren zodat dat het ten koste gaat van hun karakter.

La Patrie valt onder de categorie handbouw gitaren uit Canada met de nadruk op het Duitse ontwerp. 

Salvador Cortez klink Spaans, maar vanwege de prijs worden ze in China gemaakt. Onderschat deze gitaren niet, ze hebben een moderne sound, prima afwerking en een aantrekkelijke prijs. Ook de keuze in modellen is enorm.

Voordat wij een gitaar in de winkel plaatsen, versturen of voordat u hem koopt, controleren en stellen wij de gitaar af zodat u thuis lekker kunt genieten van uw aankoop.

Lees meer

CC22 Klassieke gitaar

Salvador Cortez CC22 is een prettig spelende klassieke gitaar voor de beginner. Door het massief houten bovenblad klinkt hij als beste in zijn prijsklasse.
€266,00 €229,00

A2 Klassieke gitaar Naturel

De Admira A2 klassieke gitaar komt uit de Handcrafted serie. Een in Spanje gebouwde gitaar met massief ceder bovenblad en sapele voor de rest van de kast.
€339,00

A4 Klassieke gitaar Naturel

De Admira A4 klassieke gitaar komt uit de Handcrafted serie. Een in Spanje gebouwde gitaar met massief ceder bovenblad en ebben voor de rest van de kast.
€399,00

A6 Klassieke gitaar Naturel

De Admira A6 klassieke gitaar komt uit de Handcrafted serie. Een in Spanje gebouwde gitaar met massief ceder bovenblad en palissander voor de rest van de kast.
€439,00

A15 Klassieke gitaar Naturel

De Admira A15 klassieke gitaar komt uit de Handcrafted serie. Een in Spanje gebouwde gitaar met massief ceder bovenblad en palissander voor de rest van de kast.
€689,00

A20 Klassieke gitaar Naturel

De Admira A20 klassieke gitaar komt uit de Handcrafted serie en heeft massieve houtdelen. Een in Spanje gebouwde gitaar met ceder bovenblad en palissander voor de rest van de kast.
€1.099,00

1C Klassieke gitaar

Alhambra's 1C is een populaire klassieke gitaar bij beginners. Een goed gebouwde gitaar met hand geselecteerde houtdelen en nette afwerking. Een aanrader door docenten.
€349,00

1C Klassieke gitaar Black Satin

Er zijn gitaristen die op zoek zijn naar een goede zwarte klassieke gitaar voor beginners, Alhambra maakt sinds kort de 1C in gesatineerd zwart.
€349,00

3C Klassieke gitaar

Alhambra's 3C is een studie gitaar met een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Deze klassieke gitaar heeft een diepe toon, warm karakter en prachtige afwerking.
€460,00

1C Cadet 3/4-Klassieke gitaar

Alhambra 1C Cadet is een klassieke gitaar geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Goede klank, speelt lekker en wordt vaak aanbevolen door docenten.
€349,00

5P Klassieke gitaar

De Alhambra 5P is een klassieke gitaar, geschikt voor de gevorderde gitarist. Speciaal geplaatst zangbalken zorgen voor een beter volume en rijke toon.
€749,00

5P-CW-E2 Klassieke gitaar

Alhambra 5P-CW-E2 is een ideale klassieke gitaar voor thuis of voor op het podium. Deze klassieke gitaar heeft een topklasse element, Fishman Pro Blend. Kortom een topper!
€1.145,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »