Klassieke gitaren: Alhambra, Aria, La Patrie, Prudencio Saez en Salvador Cortez.

In onze winkel en op onze online shop vindt u een groot assortiment nylonsnarige gitaren van o.a. Alhambra, Aria, Prudencio Saez en Salvador Cortez. Ze worden ook wel klassieke gitaren of Spaanse gitaren genoemd.

Alhambra is het bekendst in Nederland en hebben een enorme keuze aan uitvoeringen in verschillende prijsklassen

In de jaren '70 en '80 was Aria heer en meester in Nederland. Solide, prachtig afgewerkt en een uitstekende prijs. Aria is van origine Japans en zijn de laatste jaren erg duur geworden. Inmiddels hebben ze nieuwe fabrieken in Azië gevonden die hun kenmerken van vroeger weer waarborgen.

Prudencio Saez is een echte Spaanse gitaar op traditionele manier gebouwd in Spain met de daarbij hoogwaardige toon- en speelkwaliteit. Saez blijft hun ontwerpen steeds verbeteren zodat dat het ten koste gaat van hun karakter.

La Patrie valt onder de categorie handbouw gitaren uit Canada met de nadruk op het Duitse ontwerp. 

Salvador Cortez klink Spaans, maar vanwege de prijs worden ze in China gemaakt. Onderschat deze gitaren niet, ze hebben een moderne sound, prima afwerking en een aantrekkelijke prijs. Ook de keuze in modellen is enorm.

Voordat wij een gitaar in de winkel plaatsen, versturen of voordat u hem koopt, controleren en stellen wij de gitaar af zodat u thuis lekker kunt genieten van uw aankoop.

Lees meer

5P Klassiek gitaar Natural

De Alhambra 5P is een klassiek gitaar, geschikt voor de gevorderde gitarist. Speciaal geplaatst zangbalken zorgen voor een beter volume en rijke toon.
€709,00

7P Classic Klassiek gitaar Natural

Het klassiek gitaar model 7P Classic combineert Alhambra de nieuwste technologie en het beste hout om traditionele gitaren te maken gebaseerd op modellen uit de jaar 70.
€969,00

Iberia 50th Anniversary Klassiek gitaar Natural

Deze Iberia is een klassieke nylonsnarige gitaar met Ziricote zij- en achterkant. Het gaat om een gelimiteerde oplage vanwege Alhambra's 50th Anniversary.
€529,00

004A Klassieke gitaar

Prudencio Saez 004A is een instap klassiek gitaar waar je als beginner jaren plezier van zult hebben. Een in Spanje op traditionele wijze gebouwd instrument.
€435,00

008 Klassieke gitaar

Prudencio Saez 008 is geschikt voor de gitarist die het gitaarspel weer eens wilt oppakken. Door het gebruik van ceder en walnoten heeft hij een rijke klank.
€445,00

022 Flamenco gitaar

Prudencio Saez 022 is een in Spanje gebouwde flamencogitaar. Gemaakt van massieve houtdelen. Fichte met cypresse zorgen voor de temparementvolle sound.
€870,00

028 Klassieke gitaar

Prudencio Saez 028 is een klassiek gitaar opgebouwd uit massieve houtdelen. Palissander voor de kast, dit is erg populair bij gitaristen vanwege het warme karakter.
€1.009,00

G3 Klassieke gitaar

Prudencio Saez G3 is de meest betaalbare klassieke gitaar met massieve houtdelen die in Spanje wordt gebouwd. . Ceder bovenblad gecombineerd met sapele kast.
€589,00

CC10JR 3/4-Klassieke gitaar

Op zoek naar een betaalbare maar goede kindergitaar? Deze Salvador Cortez CC10JR is 3/4-Klassieke gitaar en daardoor geschikt voor kinderen tussen de 8-12 jaar.
€190,00 €154,00

CC10SN 7/8-Klassieke gitaar

Op zoek naar een betaalbare maar goede kindergitaar? Deze Salvador Cortez CC10SN is 7/8-Klassieke gitaar en daardoor geschikt voor kinderen tussen de 10-14 jaar.
€190,00 €154,00

CC06 Klassieke gitaar

Salvador Cortez CC06 is een instap klassieke gitaar met goede prestaties. Door de matte lak is de klank optimaal. Ceder bovenblad en agathis zij- & achterkant.
€170,00 €139,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »