Kawai ES110 Digitale Piano Black Home Edition
-€ 100,00

Kawai ES110 Digitale Piano Black Home Edition

De ES110 is de meest betaalbare portable piano van Kawai en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen. De ondertussen 90 jaar oude pianobouwtraditie van Kawai weerspiegelt zich niet alleen in de bouw van eersteklas akoestische piano´s, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van het klaviermechaniek van onze digitale piano´s. Deze ES110 wordt geleverd met houten standaard en pedaalunit.

€ 888,00 € 988,00 - € 100,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

TRANSPORT
Woont u in de omgeving van Oosterhout, dan kunnen wij deze prachtige digitale piano kosten loos bij u bezorgen. Woont u niet in de buurt, dan is het ook mogelijk hem bij ons af te halen, een ruimere auto zoals een statonwagon is dan wel nodig. Omdat digitale piano's kwetsbare instrumenten zijn hebben we besloten deze instrumenten niet door een transportbedrijf te laten bezorgen.

REALISTISCHE AANSLAG
Het nieuwe Responsive Hammer Compact klavier in de ES110 werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie van het klavier zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op natuurlijke wijze. Met 88 toetsen met genuanceerde gewichten maakt het klavier van de ES110 een zeer authentiek speelgevoel mogelijk en is daarom ideaal voor beginners die op zoek naar een instapmodel zijn of ook als tweede voor de ervaren pianist die na zijn werk thuis of onderweg nog wat wil oefenen of musiceren.

IEDERE NOOT MET EIGEN KARAKTER
Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreidere resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden.

GALM, GELUIDEN & RESONANTIES
Dankzij de geïntegreerde galmeffecten is het mogelijk om verschillende akoestische omgevingen te simuleren. Bovendien laten zich ook intonatie, demperresonantie en andere akoestische eigenschappen instellen. Het resultaat is een levendige, imponerende en authentieke pianoklank.

INSPIRERENDE MOGELIJKHEDEN
Naast het authentieke speelgevoel en de hoogwaardige vleugelklanken biedt de ES110 u een groot aantal nuttige functies. De geïntegreerde Lesson functie, de instelbare metronoom en ook de Song recorder zijn handige uitrustingskenmerken voor de pianist die hogerop wil. Dankzij de extra klanken, de speelmodi Dual en Split en de 100 ritmes kan de speler zijn creativiteit de vrije loop laten.

LINE OUT AANSLUITINGEN
Met een gewicht van slechts 12 kg is de ES110 ideaal voor musici die op zoek zijn naar een draagbare digitale piano met een authentiek speelgevoel en een kwalitatief hoogwaardige klankopwekking. De Line Out aansluitingen maken een directe verbinding met een mengpaneel of een versterkerinstallatie mogelijk, terwijl men de ingebouwde luidsprekers als monitor kan gebruiken of desgewenst kan uitschakelen.

BLUETOOTH MIDI
Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de ES110 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES110 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

INCLUSIEF: STANDAARD & DRIEVOUDIG PEDAAL
Met de passende standaard HML-1 en het drievoudige pedaal F-350 verandert u de ES110 in een compacte staande piano.

Klavier Responsive Hammer Compact
Toetsenmateriaal Kunststof
Toetsenoppervlak Kunststof mat
Aantal sensors 2
Aanslagdynamiekcurven Light, Normal, Heavy, Off
Klanksysteem Harmonic Imaging™, 88 toetsen sampling
Klanken 19
Polyfonie max. 192 noten
Virtual Technician Touch Curve, Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, Fall-back Noise, Temperament, Temperament Key
Keyboard modi Dual modus, Split modus (volumebalans instelbaar)
Galm Room, Small Hall, Concert Hall
Effecten Ja, vast ingesteld
Stemmingen Equal (Piano Only), Pure (Major), Pure (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III
Metronoom/ Maatsoorten 7 maatsoorten + 100 ritmes (tempo en volume instelbaar)
Recorder 3 songs, max. 15.000 noten
Lesson functie 25 oefenstukken (opus 100) van Burgmüller en Alfred’s Basic Piano 1A/1B
Demo songs 12
Bluetooth Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatibel), conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie
Registraties 4 geheugenplaatsen
Verdere features Transpose, Tuning, Speaker On/Off, Reset, Auto Power Off, Send PRG change, MIDI Channel, Local Control Mode, Multi Timbral Mode
Speakers 12 cm x 2
Vermogen 2 x 7W
Opnamevermogen 9W
Pedalen F-10H demperpedaal (half pedaal)
Lessenaar Ja
Aansluitingen Line Out (L/Mono, R), MIDI (IN/OUT), Damper (voor F-10H pedaal), koptelefoons x 2
Afmetingen excl. Stand (HxBxL) 145x1312x286mm
Gewicht excl. Stand+Pedalunit 12 kg.
Kleur Zwart

Datasheet

ES110-HML1-F350-BK
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in