Toetsen

 Digitale piano's vervangen steeds meer de akoestische piano. De voordelen van een digitale piano zijn dat er geen onderhoud meer nodig is zoals bij een akoestische piano. Zoals u op onze uitgebreide key-pagina ziet hebben wij gekozen voor de merken Roland, Korg Casio en Celviano.

 

 

Toetsinstrumenten zijn er in verschillende prijsklasse zoals; Roland , Korg , Casio privia.

Als iemand in de familie een toetsinstrument wilt gaan leren bespelen, Beginnen ze nu met een digitale piano, Een portable piano is makkelijk overal neer te zetten. De huiskamer piano heeft altijd een houten ombouw die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn en ook moet passen in het interieur, denk ook eens aan een witte piano of hoogglans zwart.

Een starters keyboard simpel en makkelijk, geeft ook een goede basis om te leren spelen.

Synthesizer worden in bands, studio, dance muziek gebruikt.

We hebben ook in ons assortiment gekozen voor de betaalbare modellen accordeons van Serenelli en de digitale V-Accordeons van Roland.

Voor kinderen hebben wij de Roland piano type FP30 of de Casio privia, of de Korg B1. Kiest u voor de HP serie piano's van Roland dan krijgt u een mooi meubelstuk in huis.

Voordat u onze winkel bezoekt kan u nu op uw gemak op onze website wat informatie opdoen.

Bekijk ook eens de gratis Roland App. Piano Partner en ook Korg en Casio heeft ook verschillende apps.

In onze winkel vertellen wij er meer over. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »