Korg EK-50 Entertainer Keyboard
Lowest Price Guaranteed

Korg EK-50 Entertainer Keyboard

Natuurlijk kennen we Korg van de professionele keyboards, maar met de EK-50 is het nu voor iedereen mogelijk een prachtig klinkende keyboard in huis te halen.

€ 439,00 € 449,00 - € 10,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Als je ooit je favoriete songs hebt willen spelen of een melodie hebt bedacht waarvan je dacht dat het een eigen stuk zou kunnen worden, dan is hier Korg om je te helpen bij het verwezenlijken van je muzikale potentieel. De Korg EK-50 is een entertainer keyboard dat je kunt gebruiken op elk muzikaal niveau en een instrument dat met je mee groeit.

Automatische begeleiding in de vorm van Styles levert je een volledige begeleidingsorkest terwijl je het klavier bespeelt. Vanaf het moment dat je begint te spelen worden er uitgebreide begeleidingspartijen gegenereerd, die je ertoe inspireren frases toe te voegen die in je hoofd opkomen. Zodra je performance-vaardigheden vorderen, krijg je moeiteloos toegang tot meer geavanceerde functies om de ideeën binnen je muzikale schets vorm te geven.

Datasheet

4959112183124
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in